Φανατικός των Peaky Blinders ξόδεψε 7.100€ για τατουάζ 125 ωρών (vid)

Newsroom
Φανατικός των Peaky Blinders ξόδεψε 7.100€ για τατουάζ 125 ωρών (vid)
Ο David Hatfield έχει γεμίσει όλη την πλάτη και το ένα του χέρι με τατουάζ αφιερωμένα στο Peaky Blinders.

Αν υπήρχαν βραβεία για τους πιο φανατικούς θαυμαστές τηλεοπτικών σειρών, τότε ο David Hatfield, δεδομένα θα κέρδιζε αυτό για το Peaky Blinders. Και όχι άδικα...

Βλέπετε, ο 58χρονος δημοτικός υπάλληλος, έχει γεμίσει την πλάτη και το χέρι του με τατουάζ για την συγκεκριμένη σειρά, τα οποία χωρίς υπερβολή του έχουν κοστίσει 7.100 ευρώ, ενώ έχουν χρειαστεί 125 ώρες για να γίνουν.

Μάλιστα, το αρχικό πλάνο ήταν να κάνει κάτι με την «Μεγάλη Έξοδο» στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Στιβ Μακουίν, όμως τελικά άλλαξε απόφαση.

«Θα έκανα το Great Espace στην πλάτη μου που βγήκε το 1963 που γεννήθηκα, αλλά τελικά επέλεξα το Peaky Blinders, καθώς το ερωτεύτηκα», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για τις λεπτομέρειες των όσων έχει γίνει από το 2016 που ξεκίνησε μέχρι σήμερα: «Το μεγάλο τατουάζ στην πλάτη πήρε 64 ώρες και 11 ραντεβού για να ολοκληρωθεί, γιατί καλύφθηκαν πολλά παλιά τατουάζ από όταν ήμουν μικρός που ήταν για τα σκουπίδια».

Μάλιστα, τόνισε πως «Για το πρώτο τατουάζ ήμουν στην καρέκλα για 7 ώρες, με το κάθε ραντεβού να κοστίζει 417 ευρώ. Το έκανα επειδή ήταν γνήσια ιστορία Τότε πρέπει να ήμουν ο μόνος που το είχα. Έκτοτε εχω δει και μερικά ακόμα τατουάζ σε πλάτη, αλλά νομίζω οτι είμαι ο μοναδικός που έχει και στα χέρια», ενώ αναφορικά με το επόμενο που θα κάνει τόνισε: «Αφήνω το αριστερό μου χέρι ελεύθερο, γιατί θέλω να τιμήσω την Helen McCrory, καθώς λυπήθηκα πολύ που πέθανε. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην σειρά και ήταν καταπληκτική ηθοποιός».