Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας στον Στάθη Παναγιωτόπουλο (vid)

Newsroom
Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας στον Στάθη Παναγιωτόπουλο (vid)
Κατηγορείται για «ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης αλλού» και παραπέμφθηκε στον ανακριτή.

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο Εισαγγελέας στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, για την μήνυση και τις καταγγελίες που υπάρχουν για τις αναρτήσεις ροζ βίντεο και φωτογραφιών, πρώην συντρόφων του στο διαδίκτυο και την αναπαραγωγή τους σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου.

Ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» επισκέφτηκε τοι πρωί της Πέμπτης (23./12) τον εισαγγελέα ώστε να απολογηθεί για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν και μάλιστα τον φυγάδευσαν από την πλαϊνή πόρτα του γκαράζ, για να αποφύγει τις δεκάδες κάμερες που τον ανέμεναν.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για «ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης αλλού» και στη συνέχεια παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.

Φέρεται πως έχει παραδεχθεί ότι ο ίδιος έχει ανεβάσει βίντεο της νεαρής κοπέλας στο διαδίκτυο, αλλά ισχυρίστηκε πως το κατέβασε μερικές ημέρες αργότερα και η αναπαραγωγή του γίνεται από άλλους.