Έφυγε από το σπίτι του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, με σκοπό να παραδοθεί (vid)

Newsroom
Έφυγε από το σπίτι του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, με σκοπό να παραδοθεί (vid)
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πάει να παραδοθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας και τον ακολουθούσε περιπολικό.

Η αστυνομία αναζητούσε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για να τον συλλάβει στο πλαίσιο αυτοφώρου, μετά την καταγγελία μίας άλλης κοπέλας, τα βίντεο της οποίας «ανέβασε» επίσης σε πορνογραφικά σάιτ, ωστόσο ο ίδιος ήταν στο σπίτι του στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.

Πλήθος δημοσιογράφων είχε στηθεί απ έξω και γύρω το μεσημέρι, ο καταγγελόμενος πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα», επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και αποχώρησε από τον χώρο.

Όπως σημειώνει το thes.gr, από το οποίο είναι και το βίντεο, «οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πάει να παραδοθεί καθώς και πως το αυτοκίνητό του ακολουθεί περιπολικό της Αστυνομίας».

Το πρωί της Τετάρτης (22/12), ο δικηγόρος ενός εκ των θυμάτων, ο Απόστολος Λύτρας μίλησε στην ΕΡΤ. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, αργά το βράδυ της Τρίτης (21/12) υποβλήθηκε μήνυση κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

«Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο», δήλωσε ο δικηγόρος νωρίτερα στον ΑΝΤ1.

Πρόκειται για υλικό από προσωπικές στιγμές με ερωτικές συντρόφους του, που προσφέρεται σε «κοινή θέα», εν αγνοία τους.

«Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία», προσέθεσε ο δικηγόρος.

Όπως είπε ο Απόστολος Λύτρας, «αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες».

«Σε ότι αφορά τα θύματα και την “έλξη” για εκείνον, προφανώς έχει παίξει ρόλο η τηλεόραση και η δημοσιότητα του. Έχει εκμεταλλευθεί αυτό που του προσφέρει η αναγνωρισιμότητα του, για να συνάψει τις επαφές» προσέθεσε.

Όπως διευκρίνισε, μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.00 ευρώ μιλάμε για κακούργημα».

Σημείωσε μάλιστα πως «το αδίκημα είναι αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της», συμπλήρωσε.