Αστυνομικός στη Ρόδο έσωσε 15χρονο από πνιγμό σε πισίνα ξενοδοχείου: «Το παιδί βούλιαζε, δεν αντιδρούσε» (vid)

Newsroom
Αστυνομικός στη Ρόδο έσωσε 15χρονο από πνιγμό σε πισίνα ξενοδοχείου: «Το παιδί βούλιαζε, δεν αντιδρούσε» (vid)
«Είμαι πατέρας και παππούς ταυτοχρόνως, τα συναισθήματα είναι τεράστια», ανέφερε ο αστυνομικός που έσωσε το παιδί στην Ρόδο.

Ένα παιδί λίγο έλειψε να πνιγεί σε πισίνα ξενοδοχείου στη Ρόδο, αλλά το έσωσε ένας αστυνομικός που έκανε διακοπές, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Στο βίντεο από το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αποτυπώνεται λεπτό προς λεπτό η απογευματινή βουτιά ενός 15χρονου στην πισίνα του ξενοδοχείου, που λίγο έλειψε να σταθεί μοιραία.

Ο νεαρός έπεσε στο νερό, όταν ξαφνικά άρχισε να παλεύει απεγνωσμένα για να κρατηθεί στην επιφάνεια. Οι στιγμές ήταν δραματικές.

Ο αστυνομικός που έπεσε στην πισίνα για να σώσει το παιδί περιέγραψε την αγωνία που έζησαν όλοι μέχρι ο μικρός να βγει στην επιφάνεια.

«Ξαφνικά ακούω τον πατέρα να προσπαθεί να φωνάξει το παιδί, να κάνει κάποιες κινήσεις για να έρθει κοντά του. Το παιδί δεν αντιδρούσε, δηλαδή κουνούσε τα χέρια του και τα πόδια του αλλά δεν μπορούσε να πάει κοντά στον πατέρα του με αποτέλεσμα να βουλιάζει», ανέφερε αρχικά ο αστυνομικός στο Star.

«Ο πατέρας του προσπαθούσε να τον βγάλει, αλλά μάλλον... δεν ξέρω, δεν ήξερε μπάνιο... Με ένα απλωμένο χέρι τους είδα εγώ, τους αντίκρισα. Να προσπαθεί να τον φτάσει, αλλά το παλικάρι ήταν ήδη κάτω από το νερό. Εγώ έπεσα μέσα στο νερό για να τον βγάλω στην επιφάνεια. Το παιδί βούλιαζε, με το που μπήκα μέσα με έπιασε με το ένα χέρι και τον πήρα από τη μέση και τον έφερα πάνω», τόνισε ο αστυνομικός.

Όπως λέει ο αστυνομικός, η διάσωση του παιδιού ήταν ένα πραγματικό θαύμα. «Είμαι πατέρας και παππούς ταυτοχρόνως, τα συναισθήματα είναι τεράστια, νομίζω ότι η Παναγία μου έκανε το μεγαλύτερο θαύμα», κατέληξε ο αστυνομικός.