Superheroes όπως ο... Κολάσινατς!

Superheroes όπως ο... Κολάσινατς!

Gazzetta team
Superheroes όπως ο... Κολάσινατς!

bet365

Ο Κολάσινατς έσωσε τον Οζίλ, ωστόσο υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών που έγιναν... ήρωες με απίθανες ενέργειες εκτός γηπέδων.

Σέαντ Κολάσινατς, το πρόσωπο των ημερών στο Νησί! Ο φύλακας άγγελος του Μεσούτ Οζίλ, μιας και τον έσωσε από δυο ληστές με μαχαίρι. Ο Βόσνιος σαν άλλος... Hulk βγήκε μπροστά και τους εξουδετέρωσε, αψηφώντας τον κίνδυνο. Ετσι, ο Κολάσινατς μπήκε στη λίστα με τους παίκτες που έκαναν ηρωικές ενέργειες στην καθημερινή τους ζωή, από διασώσεις τραυματιών μέχρι συλλήψεις ληστών!

Πάμε να θυμηθούμε άλλες περιπτώσεις παικτών με σπουδαίες ενέργειες:

Λεονάρντο Μπονούτσι: Ήταν έξω από μια έκθεση της Ferrari στο Τορίνο μαζί με την οικογένειά του, όταν έγινε στόχος ληστείας. Ενας ληστής του έβαλε το όπλο στο κεφάλι ζητώντας του το ρολόι. Ο Ιταλός όχι μόνο δεν το έδωσε, αλλά τον χτύπησε στο πρόσωπο και άρχισε να τον κυνηγά με τον κλέφτη να φωνάζει «Τι κάνεις; Είσαι τρελός; Θα σας πυροβολήσω ...». Ωστόσο, μια μηχανή ήταν αυτή που τον έσωσε από την οργή του Ιταλού αμυντικού.

Ντάνκαν Φέργκουσον: Το 2001 δυο διαρρήκτες έκαναν το λάθος να μπουν στο σπίτι του Ντάνκαν Φέργκουσον. Ο ένας που προσπάθησε να ανέβει στα δωμάτια στάθηκε... άτυχος, μιας και ο πρώην επιθετικός της Εβερτον τον έπιασε στα πράσα, τον χτύπησε για να τον ακινητοποιήσει. Ο ένας πήγε στο νοσοκομείο, ενώ λίγες ημέρες συνελήφθη και ο συνεργός του.

Κρις Καμάρα: Ο τηλεσχολιαστής και πρώην μέσος της Μίντλεσμπρο βρισκόταν στη Βραζιλία το 2014 για το Μουντιάλ, όταν στη μέση του δρόμου ακινητοποίησε έναν ληστή που είχε κλέψει μια γυναίκα. Ο Καμαρά τον εξουδετέρωσε, τον ξάπλωσε στο έδαφος και η αστυνομία τον συνέλαβε. «Η αστυνομία το βρετανικό προξενείο στη Βραζιλία μου είπαν ευγενικά '' Μπράβο, αλλά πολλούς από τους ληστές οπλοφορούν. Ησασταν τυχερός''».

David Beckham

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τράβηξε το 2011 τα βλέμματα του Νησιού για έναν διαφορετικό λόγο. Στο διάλειμμα του από τις υποχρεώσεις με τους Γκάλαξι, ο Βρετανός σταρ έκανε προπονήσεις με την Τότεναμ. Στην επιστροφή του από το Έσσεξ ο Μπέκαμ είδε ένα σμπαραλιασμένο Nissan Primera. Ο Αγγλος σταρ δε δίστασε αμέσως να βγάλει από το αυτοκίνητο τον τραυματισμένο οδηγό και να του δώσει τις πρώτες βοήθειες. Ο ίδιος περίμενε το ασθενοφόρο και μόνο όταν ο οδηγός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο αποχώρησε από το μέρος. Μάλιστα, δε θα είχε γίνει τίποτα γνωστό, αν ένας φωτογράφος δεν περνούσε από εκεί μαζί με τα παιδιά του. Το γεγονός έγινε γνωστό μέσα από μια εκπομπή, ώστε να αποθεώσει τον Μπέκαμ για την ενέργειά του.

 

Τελευταία Νέα