Σάρι - Γιουβέντους: Καλύτερα να κάπνιζε, παρά να μιλούσε

Gazzetta team
Σάρι - Γιουβέντους: Καλύτερα να κάπνιζε, παρά να μιλούσε

bet365

Aπειλούσε με μηνύσεις τους δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν αν θα πάει ποτέ στους Μπιανκονέρι, οι ατάκες του για τα πέναλτι με τις... ρίγες, το μειονέκτημα των Γιουβεντίνων που... υποστηρίζουν Γιούβε. Οσα έλεγε "χαρμάνης" ο Μαουρίτσιο Σάρι για τη νέα ομάδα του.

Αργεντινή - Παραγουάη με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το πρωί της Πέμπτης (20/6) στο Allianz Stadium η διοίκηση των Μπιανκονέρι θα παρουσιάσει στον Τύπο τον νέο προπονητή της ομάδας. Τον Μαουρίτσιο Σάρι. Μια βόλτα στα social media των ρεπόρτερ της Κυρίας, αρκεί για να δει κανείς το περίεργο κλίμα που υπάρχει, με τους δημοσιογράφους να απευθύνονται στους οπαδούς ζητώντας τους να προτείνουν ερωτήσεις για τον 61χρονο τεχνικό, ο οποίος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον... εαυτό του. Θα βρεθεί αντιμέτωπος με όσα ο ίδιος έλεγε στην τριετία του (2015-18) στον πάγκο της Νάπολι, όταν προσπαθούσε -χωρίς να τα καταφέρει- να βάλει τέλος στην κυριαρχία των Μπιανκονέρι. Αυτή την κυριαρχία, η οποία δεν κάνει καλό στο ιταλικό ποδόσφαιρο, όπως έλεγε ο... Σάρι. Αυτός που τώρα έχει ως αποστολή να εξασφαλίσει ότι αυτή η κυριαρχία θα συνεχιστεί. Ας δούμε λοιπόν, όπως τις συγκέντρωσε η Gazzetta dello Sport, τις δέκα φράσεις του Ιταλού τεχνικού που δεν έχουν ξεχάσει οι Γιουβεντίνοι. Για τους οποίους, επίσης, είχε κάνει το σχόλιο του ο Μαουρίτσιο Σάρι...

25 Σεπτεμβρίου 2015: «Η πλειοψηφία των οπαδών της Γιουβέντους είναι καλοί άνθρωποι, οι οποίοι έχουν απλά ένα μειονέκτημα: Υποστηρίζουν τη Γιούβε».

25 Σεπτεμβρίου 2015: «Για τη Γιουβέντους έχω τις ίδιες σκέψεις που έχουν και άλλοι οπαδοί. Μη με αναγκάσετε να μπω σε λεπτομέρειες όμως».

8 Νοεμβρίου 2015: «Τι πρέπει να κάνει η Νάπολι για να πάρει ένα πέναλτι; Πρέπει να φορέσουμε φανέλες με ρίγες».

31 Ιανουαρίου 2016: «Να ανταγωνιστούμε τη Γιούβε; Δεν πιστεύω... Είναι σε άλλη κατηγορία, στο τέλος το μπάτζετ, τα λεφτά κάνουν τη διαφορά».

9 Φεβρουαρίου 2017: «Εγώ στη Γιούβε; Μπορεί και να είναι μια πρόταση (αυτή των δημοσιογράφων) που θα με οδηγήσει στο να σας κάνω μήνυση».

21 Ιανουαρίου 2018: «Η Γιούβε παίζει πάντα πριν από εμάς και αυτό μας ασκεί πίεση. Προφανώς έχουμε πέσει πάνω σε ένα συνδυασμό που μπορεί να τύχει μία φορά στο εκατομμύριο. Σίγουρα δεν έχει γίνει κάτι ύποπτο, αλλά μια ελάχιστη αμφιβολία, έστω, για όποιον οργανώνει το πρόγραμμα, υπάρχει στο μυαλό μου».

4 Μαρτίου 2018: «Τι σκέφτηκα στο γκολ του Ντιμπάλα στις καθυστερήσεις κόντρα στη Λάτσιο; Είναι προτιμότερο να μην σας πω την πρώτη σκέψη μου...».

22 Απριλίου 2018: «Η Νάπολι θα είναι για πάντα η ομάδα της καρδιάς μου, ανεξάρτητα από τις ομάδες που μπορεί να προπονήσω στο μέλλον».

29 Απριλίου 2018: «Νικάει πάντα η Γιούβε; Υπάρχει ο κίνδυνος να χάσουμε πολλούς φανατικούς ποδοσφαιρόφιλους που έχουν την ατυχία να υποστηρίζουν ομάδες που ξέρουν ότι δε θα νικήσουν ποτέ. "Πτωχεύοντας" το σύστημα, θα πτωχεύσουν και οι πιο πλούσιοι».

7 Σεπτεμβρίου 2018: «Εχω ακόμη πόνο στο στομάχι για αυτό που έγινε στο Ιντερ-Γιουβέντους. Οποιος έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, ξέρει ότι χάσαμε το scudetto στο ξενοδοχείο».

Καλή τύχη Μαουρίτσιο...

 

Τελευταία Νέα