Τα «όργια» του Κουν (vids)

Τα «όργια» του Κουν (vids)

Τα «όργια» του Κουν (vids)

bet365

Με το χατ-τρικ του στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, ο Σέρχιο Αγουέρο έφερε τη Μάντσεστερ Σίτι πιο κοντά στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος θυμάται δέκα παιχνίδια που ο Αργεντινός επιθετικός «πυροβολούσε» ασταμάτητα, οδηγώντας σε ευρεία νίκη τους «πολίτες».

Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ 5-1 (10/2/2018)
Στον περσινό «περίπατο» της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα στην Πρέμιερ Λιγκ, η Λέστερ είχε πέσει θύμα του Αγουέρο στην 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μετά το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου (Στέρλινγκ, Βάρντι) ο Αργεντινός επιθετικός σκόραρε τέσσερις φορές στην επανάληψη (48’, 53’, 77’, 90’), διαμορφώνοντας το εντυπωσιακό 5-1, στο Ετιχάντ, για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Μάντσεστερ Σίτι –Νιούκαστλ 3-1 (20/1/2018)
Μία εβδομάδα μετά την πρώτη της ήττα (και μοναδική) στο πρωτάθλημα από τη Λίβερπουλ, η Σίτι έδειξε αποφασισμένη να μην κάνει άλλη γκέλα, στην πορεία προς τον τίτλο. Ο Σέρχιο Αγουέρο έκανε χατ-τρικ στο 3-1 επί της Νιούκαστλ, η οποία είχε μειώσει προσωρινά με τον Μέρφι.

Μάντσεστερ Σίτι – Γκλάντμπαχ 4-0 (14/9/2016)
Στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα έδειξαν πως είναι τα «αφεντικά» του γκρουπ, απέναντι σε Γκλάντμπαχ και Σέλτικ. Με τον Αγουέρο να σημειώνει τα τρία πρώτα τέρματα, οι «πολίτες» έφτασαν σε ένα άνετο 4-0 επί της γερμανικής ομάδας στο Ετιχάντ. Το τελικό αποτέλεσμα είχε διαμορφώσει ο Ιχεανάτσο.

Στεάουα Βουκουρεστίου – Μάντσεστερ Σίτι 0-5 (16/8/2016)
Ο δρόμος για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ περνούσε μέσα από το «σκόπελο» των προκριματικών για τους «πολίτες» τη σεζόν 2016-17. Η άτυχη της κλήρωσης ήταν ο Στεάουα Βουκουρεστίου, που ένιωσε τη «μανία» της Σίτι από το πρώτο μεταξύ τους ματς. 0-5 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στην Ρουμανία, με τον Αγουέρο να κάνει χατ-τρικ και να στέλνει ουσιαστικά την ομάδα του στους ομίλους.

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι 0-3 (16/4/2016)
Τη σεζόν που έγινε η μεγαλύτερη έκπληξη όλων των εποχών στο αγγλικό πρωτάθλημα, με την κατάκτηση του τίτλου από τη Λέστερ, η Μάντσεστερ Σίτι έδινε μάχη για είσοδο στην πρώτη τετράδα, που θα της έδινε ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στην 34η αγωνιστική πέρασε «αέρας» από το Στάμφορντ Μπριτζ, επικρατώντας της Τσέλσι (η οποία παρέπαιε) με 3-0, χάρις σε ισάριθμα τέρματα του Αγουέρο.

Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ 6-1 (3/10/2015)
Όγδοη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και οι «καρακάξες» έκαναν το... λάθος να προηγηθούν με τον Μίτροβιτς, στο Ετιχάντ. Η συνέχεια του αγώνα άνηκε ολοκληρωτικά στον Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος διέλυσε κάθε αμυντικό σύστημα των φιλοξενούμενων. Μέσα σε διάστημα 20 αγωνιστικών λεπτών (42’-62’) σημείωσε πέντε τέρματα, οδηγώντας την ομάδα του σε θρίαμβο. Ενδιάμεσα, ο Ντε Μπρόινε είχε κάνει το 4-1.

Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν 3-2 (25/11/2014)
Στην «κόψη του ξυραφιού» ήταν η Σίτι, πριν το ματς της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι στην Μπάγερν. Σε τέσσερις αγώνες είχε μόλις δύο βαθμούς και αντιμετώπιζε έντονα το φάσμα του αποκλεισμού. Μετά το 1-0 από τον Αγουέρο, οι Βαυαροί είχαν φτάσει στο 1-2 (Τσάμπι Αλόνσο, Λεβαντόφσκι) που ήταν καταδικαστικό για τους «πολίτες». Ωστόσο, στο 85’ και στο 91’, ο Σέρχιο Αγουέρο «χτύπησε» δύο φορές, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 για τους γηπεδούχους.

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ 4-1 (18/10/2014)
Η Τσέλσι είχε ήδη αρχίσει να παίρνει προβάδισμα στην κούρσα του τίτλου, με τη Σίτι να προσπαθεί να μείνει σε απόσταση βολής. Στο παιχνίδι της όγδοης αγωνιστικής, ο Σέρχιο Αγουέρο έκανε «πάρτι» στην άμυνα της Τότεναμ. Σημείωσε και τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του, ενώ είχε χάσει και πέναλτι ενδιάμεσα. Για τους «πετεινούς» είχε προσωρινά ισοφαρίσει ο Έρικσεν.

Μάντσεστερ Σίτι – Γουότφορντ 4-2 (25/1/2014)
Τέταρτος γύρος του κυπέλλου Αγγλίας και οι «πολίτες» ήρθαν αντιμέτωποι με το φάσμα του αποκλεισμού από τη Γουότφορντ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 στο Ετιχάντ, με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Στην επανάληψη, ο Αγουέρο έβαλε τα πράγματα... στη θέση τους, πετυχαίνοντας τρία τέρματα και οδηγώντας την ομάδα του στην ανατροπή, με 4-2. Το άλλο γκολ της Σίτι είχε πετύχει ο Κολάροφ.

Μάντσεστερ Σίτι – Γουίγκαν 3-0 (10/9/2011)
Ούτε δύο μήνες δεν είχε συμπληρώσει στο Ετιχάντ ο Αργεντινός επιθετικός και ήδη είχε ξεκινήσει... την απόσβεση. Το πρώτο το χατ-τρικ ήρθε μόλις στην τέταρτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, απέναντι στη Γουίγκαν. Οι «πολίτες» επικράτησαν με 3-0 και ο Αγουέρο σημείωσε όλα τα γκολ της ομάδας του.

 

Τελευταία Νέα