Οι χειρότερες στιγμές του Ζιντάν στην Ρεάλ (vids)

Οι χειρότερες στιγμές του Ζιντάν στην Ρεάλ (vids)

Οι χειρότερες στιγμές του Ζιντάν στην Ρεάλ (vids)

bet365

Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος θυμάται πέντε παιχνίδια, που είχαν δώσει αφορμή για αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Ζινεντίν Ζιντάν, το διάστημα που βρισκόταν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 2-3 (23/4/2017)
Όλα ήταν με το μέρος της «βασίλισσας» πριν το clasico. Βρισκόταν τρεις βαθμούς μπροστά, είχε ένα παιχνίδι λιγότερο και της αρκούσε απλά να μη χάσει από την Μπαρτσελόνα στο Μπερναμπέου, ώστε να αγκαλιάσει το πρωτάθλημα, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος. Σε ένα ντέρμπι πραγματική διαφήμιση του ποδοσφαίρου, με πολλές τελικές προσπάθειες και εναλλαγές στο σκορ, ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο πρωταγωνιστής. Ένα δικό του γκολ στις καθυστερήσεις «σκότωσε» την Ρεάλ Μαδρίτης, διαμορφώνοντας το τελικό 2-3, που έβαλε τους «μπλαουγκράνα» γερά στο κόλπο του τίτλου. Ένα αποτέλεσμα που έφερε προσωρινά σε δύσκολη θέση την ομάδα του Ζιντάν, όμως στο τέλος της σεζόν οι Μαδριλένοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν.

Τότεναμ – Ρεάλ Μαδρίτης 3-1 (1/11/2017)
Μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελούσε ντέρμπι κορυφής. Μετά από δύο νίκες έκαστος και τη μεταξύ τους ισοπαλία στο Μπερναμπέου, Τότεναμ και Ρεάλ είχαν από επτά βαθμούς και η νικήτρια στο ματς του Γουέμπλεϊ θα γινόταν αυτομάτως μεγάλο φαβορί την τελική πρωτιά στον όμιλο. Οι «πετεινοί» κυριολεκτικά ισοπέδωσαν τους Μαδριλένους, επικρατώντας άνετα με 3-1. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τη «βασίλισσα» σε ομίλους, έπειτα από τέσσερα χρόνια, ενώ σε συνδυασμό με το -8 που βρισκόταν τότε στο πρωτάθλημα, η γκρίνια έγινε έντονη προς το πρόσωπο του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 0-3 (23/12/2017)
Ήταν η τελευταία ευκαιρία των Μαδριλένων να επιστρέψουν στο κυνήγι του τίτλου. Με νίκη θα μείωναν στους οκτώ βαθμούς, ενώ είχαν κι ένα παιχνίδι λιγότερο. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως, δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στον αγωνιστικό χώρο του Μπερναμπέου. Με τον Μέσι να φτάνει τα 25 γκολ σε clasico, πήρε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της μέσα στην έδρα της αιώνιας αντιπάλου της και ανέβασε τη μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά στους 14 πόντους. Το τελικό 0-3 αποτέλεσε τεράστιο πλήγμα στον Ζινεντίν Ζιντάν, που έπρεπε από τον Δεκέμβριο να συμβιβαστεί με την απώλεια του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ρεάλ Μαδρίτης – Λεγκανές 1-2 (24/1/2018)
Μετά την απώλεια του πρωταθλήματος (τότε η διαφορά ήταν στο -19 από την Μπαρτσελόνα), η Ρεάλ Μαδρίτης αποχαιρέτησε πρόωρα τη διεκδίκηση και του κυπέλλου Ισπανίας. Μπορεί στον πρώτο προημιτελικό η «βασίλισσα» να είχε επικρατήσει με 1-0, όμως στη ρεβάνς του Μπερναμπέου, η Λεγκανές έκανε την απόλυτη έκπληξη. Η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα νίκησε με 2-1 και έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης, που έκανε ανατροπή μέσα στην έδρα της Ρεάλ. Τότε, φάνηκε πως η χρονιά δεν μπορούσε να σωθεί με τίποτα, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει παίκτες και προπονητή μετά τον αποκλεισμό-σοκ.

Λεβάντε – Ρεάλ Μαδρίτης 2-2 (3/2/2018)
Από το κακό στο χειρότερο πήγαινε η σεζόν για την Ρεάλ Μαδρίτης, πριν ξεκινήσουν τα νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ και γυρίσει... ο διακόπτης. Δέκα μέρες πριν τις αναμετρήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν, το κλίμα έγινε ακόμη χειρότερο στη «βασίλισσα», που έπεσε ξανά θύμα έκπληξης, αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα. Είχε το προβάδισμα στην έδρα της Λεβάντε, ο Ζιντάν αποφάσισε να βγάλει τον Ρονάλντο από το παιχνίδι και λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο τελικό 2-2. Ο χειρότερος συνδυασμός για τον «Ζιζού», απώλεια βαθμών και ο Κριστιάνο στον πάγκο.

 

Τελευταία Νέα