Πινγκ πονγκ: Άλμα 111 θέσεων ο Σγουρόπουλος στην παγκόσμια κατάταξη, στο Νο94 ανέβηκε ο Γκιώνης

Newsroom
γιαννης σγουροπουλος

bet365

Αναρριχήθηκε στην παγκόσμια κατάταξη του πινκγ πονγκ ο Γιάννης Σγουρόπουλος ενώ άνοδο κατέγαψε και ο Παναγιώτης Γκιώνης.

Αποτυπώθηκε και επίσημα το βαθμολογικό όφελος στην παγκόσμια κατάταξη του πινγκ πονγκ για τον Γιάννη Σγουρόπουλο και τον Παναγιώτη Γκιώνη μετά από τη θετική πορεία τους στα διαδοχικά WTT Feeder του Λιβάνου.

Μεγαλύτερη άνοδος αναμενόταν για τον Σγουρόπουλο, ο οποίος στο Feeder I της Βηρυτού (19-21/03) είχε την επιτυχία της εισόδου στις θέσεις 5-8 του απλού ανδρών με τον ίδιο να εμφανίζεται 111 θέσεις πιο ψηλά. Ο Σγουρόπουλος βρέθηκε στο Νο237 κι έγινε ξανά ο δεύτερος Έλληνας στον διεθνή πίνακα αξιολόγησης.

Αμέσως μετά (22-24/03), στο Feeder II της ίδιας πόλης, ο διαχρονικά κορυφαίος της χώρας μας, Παναγιώτης Γκιώνης, πλασαρίστηκε στις θέσεις 9-16 του απλού και έτσι μετακινήθηκε στο Νο94 από το Νο100 της περασμένης εβδομάδας.

Τον άλλον μήνα συνολικά πέντε διεθνείς μας θ’ αγωνιστούν στο γερμανικό WTT Feeder κι αυτό φυσικά σχετίζεται και με νέα αναζήτηση βαθμών για τη διεκδίκηση, μέσω του world ranking, της δεύτερης ελληνικής παρουσίας σε άνδρες και γυναίκες για το Προ-Ολυμπιακό τουρνουά της Ευρώπης (Σεράγεβο 15-19/05).

 

Τελευταία Νέα