Όλα έτοιμα για το φιλικό

Όλα έτοιμα για το φιλικό

Γιώργος Βροντάκης
Όλα έτοιμα για το φιλικό

bet365

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε για το φιλικό (20:00, OTE Sport 2) στην Κύπρο με την Ανόρθωση και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τους νεοφερμένους παίκτες.

Ο Παναθηναϊκός το πρωί της Κυριακής ταξίδεψε για την Κύπρο όπου στις 20:00 δίνει φιλικό με την Ανόρθωση. Την αποστολή συνόδεψε ο Γιάννης Αλαφούζος που θα κάνει γνωστό το πλάνο του στους Κύπριους.

Ακόμα δεν έχουν προλάβει να αγωνιστούν σε επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Κώστας Μπαρμπαρούσης και ο Αντρέ Πίντο, ενώ ο Μπρούνο Φορναρόλι έχει ελάχιστα λεπτά συμμετοχής.

Ετσι, ο Πορτογάλος τεχνικός του τριφυλλιού θα τους βάλει από την αρχή στο φιλικό για να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται. Ο 66χρονος προπονητής αναμένεται να ξεκινήσει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με τον Κοτσόλη ή Καπίνο, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μπουμσόνγκ, Πίντο. Δεξί μπακ θα είναι ο Σεϊταρίδης και αριστερό ο Μαρίνος.

Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Βιτόλο και δίπλα του θα είναι ο Λαγός ή ο Φουρλάνος. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Μπαρμπαρούσης και αριστερό ο Σισοκό. Ο Πετρόπουλος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης και πίσω του θα κινείται ο Φορναρόλι. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ταμπάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Τοτσέ και Κουσίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα