Eπανεκλογή Διαθεσόπουλου στην προεδρία της Μεσογειακής Ομοσπονδίας

Gazzetta team
Eπανεκλογή Διαθεσόπουλου στην προεδρία της Μεσογειακής Ομοσπονδίας

bet365

Νέα σημαντική διάκριση είχε ο ελληνικός υγρός στίβος, σε επίπεδο κέντρων αποφάσεων στα διεθνή φόρα, καθώς ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος επανεξελέγη θριαμβευτικά στην προεδρία της Μεσογειακής Ομοσπονδίας (COMEN) μέχρι το 2021.

Η πανηγυρική επανεκλογή του Διαθεσόπουλου, και μάλιστα για τέταρτη συνεχόμενη θητεία (από το 2006), επιτεύχθηκε ομόφωνα στις σχετικές αρχαιρεσίες που έγιναν στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της COMEN στην Ταραγόνα της Ισπανίας, το διήμερο 20-21/6, λίγο πριν από το ξεκίνημα των Μεσογειακών Αγώνων.

Στο νέο εννιαμελές μπιρό της Μεσογειακής Ομοσπονδίας, που συγκροτήθηκε αμέσως σε σώμα, εξελέγησαν, εκτός από τον Πρόεδρο Δημήτρη Διαθεσόπουλο, ο Πανίκος Προκοπίου από την Κύπρο ως Γενικός Γραμματέας, ο Φερνάντο Καρπένα από Ισπανία και ο Νοαμ Ζβι από το Ισραήλ, ως Αντιπρόεδροι, ο Τζόε Κουράν από τη Μάλτα ως Ταμίας και μέλη οι Χασάν (Μαρόκο), Νέλα Ρούσο (Ιταλία), Νιλ Σεζάλ (Γαλλία), Μπόρις Μπρόμπακ (Σερβία). Η θητεία της νέας διοίκησης θα είναι τριετής.

Στο τέλος Σεπτεμβρίου, στην Κύπρο, στη συνεδρίαση του νέου μπιρό, θα επιλεγούν και όλες οι νέες Τεχνικές Επιτροπές όλων των αθλημάτων της COMEN.

"Ήταν μια επιτυχημένη συνέλευση, μαζική σε συμμετοχές, όπου οι αντιπροσωπείες των 25 χωρών - μελών ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο προσωπό μου και αυτό είναι τιμή για μένα και για την Ελλάδα", δήλωσε ο κ. Διαθεσόπουλος.

Στη Γενική Συνέλευση της COMEN, εξάλλου, συζητήθηκαν οι νέοι κανονισμοί που θα πάνε προς έγκριση, ενώ αποφασίστηκαν οι τόποι διεξαγωγής των COMEN CUP (Μεσογειακών Κυπέλλων) όλων των αθλημάτων της για το 2019. Συγκεκριμένα, αυτό της κολύμβησης θα γίνει στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας, της υδατοσφαίρισης στο Μεράνο της Ιταλίας, της Συγχρονισμένης Κολύμβησης στην Ελβετία, των καταδύσεων στη Σερβία και του open water στην Κύπρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα