Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Μήνυμα ειρήνης και κοινή παρέλαση Βόρειας και Νότιας Κορέας! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Μήνυμα ειρήνης και κοινή παρέλαση Βόρειας και Νότιας Κορέας! (pics)

bet365

Με το... μήνυμα κεντρικό μήνυμα «Η ειρήνη σε κίνηση» πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης τωμ 23ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στην Πιονγκτσάνγκ. Κοινή παρέλαση Βόρειας και Νότιας Κορέας και σωσίες των Κιμ Γιονγκ Ουν και Τραμπ στο event.
Στην Πιονγκτσάνγκ έγινε η έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων με μήνυμα υπέρ της ειρήνης. Η τελετή έναρξης των Αγώνων έγινε την Παρασκευή και απέσπασε εξαιρετικά σχόλια. Πέντε μικρά παιδιά συμβόλιζαν τους πέντε Ολυμπιακούς κύκλους και ενώ το event ήταν ένα ταξίδι στον χρόνο.
Στην καθιερωμένη παρέλαση των χωρών η ελληνική σημαία μπήκε πρώτη στο στάδιο με την Σοφία Ράλλη να την κρατάει. Κορυφαία στιγμή η κοινή παρέλαση Βόρειας και Νότιας Κορέας. Οι δυο χώρες μπήκαν μαζί στο τέλος της παρέλασης με τον Νοτιοκορεάτη αθλητή του μπόμπσλεϊ, Γουόν Γιούν Τζονγκ, και την αθλήτρια του χόκεϊ επί πάγου από τη Βόρεια Κορέα, Χουάνγκ Τσουνγκ Γκουμ.
Αυτό είχε να συμβεί σε Χειμερινούς Αγώνες από το 2006 στο Τορίνο! Η τελετή έκλεισε με το άναμα της φλόγας σε έναν ειδικό βωμό. Δύο παίκτριες της ενοποιημένης ομάδας χόκεϊ επί πάγου της Κορέας, η Γιονγκ Σου Χιόν από τη Βόρεια Κορέα και την Παρκ Γιονγκ Αχ από τη Νότια ήταν οι τελευταίοι λαμπαδηδρόμοι που παρέδωσαν την φλόγα στην κορυφαία αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ από τη Νότια Κορέα, Γιου Να Κιμ που την άναψε στον βωμό. Στην τελετή ήταν παρόντες και οι σωσίες των Κιμ Γιονγκ Ουν και Ντόναλντ Τραμπ!
 

Τελευταία Νέα