Όταν ο ''Stone Cold'' Steve Austin έγινε βασιλιάς. Και άρχισε τις μπύρες... (vids)

Gazzetta team
Όταν ο ''Stone Cold'' Steve Austin έγινε βασιλιάς. Και άρχισε τις μπύρες... (vids)

bet365

Πώς «γεννήθηκε» ο θρυλικός superstar του WWE, που άλλαξε την ιστορία της επαγγελματικής πάλης.

Ο βασιλιάς πέθανε (πριν τέσσερα χρόνια), ζήτω ο βασιλιάς!

Το θρυλικό τουρνουά King of the Ring επέστρεψε -μετά το 2015- στο WWE και την άλλη εβδομάδα θα έχουμε τη... στέψη στο Raw.

Κατά γενική ομολογία, λοιπόν, όποιος superstar φόρεσε το στέμμα τα προηγούμενα χρόνια, άλλαξε και δραματικά την καριέρα του. Προς τα πάνω.

Bret Hart, Kurt Angle, Edge, Brock Lesnar, Booker Τ είναι μόνο μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα αθλητών, που «απογειώθηκαν» αφότου κάθισαν στον θρόνο. Πιο χαρακτηριστικό από όλα, ωστόσο, είναι αυτό του πιο βρωμόστομου, αλλά και του πιο χαρισματικού superstar που έχουμε δει ποτέ στο WWE, του τεράστιου ''Stone Cold'' Steve Austin!

Το μακρινό 1996, ο 54χρονος (και όμως) σήμερα ''Stone Cold'' έγινε βασιλιάς του ρινγκ, επικρατώντας στον τελικό του τουρνουά του Jake "The Snake" Roberts, ο οποίος είχε το πορτραίτο ενός «ξαναγεννημένου Χριστιανού», μιας αίρεσης με μεγάλη απήχηση στην Αμερική. Μετά τον αγώνα και ενώ ο Roberts αποχωρούσε υποβασταζόμενος, ο Steve Austin ανέβηκε στην πλατφόρμα όπου βρισκόταν ο θρόνος του και εκεί «γεννήθηκε» ο θρύλος του, με μία από τις πιο διάσημες ομιλίες όλων των εποχών στην επαγγελματική πάλη.

Αφού χλεύασε την πίστη του ηττημένου αντιπάλου του, εξορίζοντάς τον από το «βασίλειό του», παράφρασε το κατά Ιωάννην ευαγγέλιο 3:16 και δημιούργησε το θρυλικό "Austin 3:16", την πιο δημοφιλή, ίσως, φράση στην ιστορία του sports entertainment -και ένα σύνθημα, φυσικά, που τυπώθηκε σε μπλουζάκια, τα οποία έγιναν ανάρπαστα. Μέχρι και σήμερα, 23 χρόνια μετά, πουλάνε σαν τρελά!

Η καριέρα του ''Stone Cold'' Steve Austin ξεκίνησε, ουσιαστικά, εκείνο το βράδυ, του Ιουνίου του 1996 και έμελλε να αλλάξει μια για πάντα τον ρου της ιστορίας στο WWE και συνολικά στην επαγγελματική πάλη.

Στο τελευταίο Raw, μάλιστα, το οποίο μπορείτε να δείτε, φυσικά, το βράδυ του Σαββάτου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο ''Stone Cold'' Steve Austin επιστρέφει, μια βδομάδα πριν τον τελικό του King of the Ring, και φέρνει... μπύρες για όλους!

 

Τελευταία Νέα