Σούπερ Πλατανιώτη στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο!

Gazzetta team
Σούπερ Πλατανιώτη στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο!

bet365

Στον τελικό του σόλο στο Παγκόσμιο της Κορέας η Πλατανιώτη.

Με το δεξί ξεκίνησαν την Παρασκευή (12/7) οι Ελληνικές υποχρεώσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου Ανδρών-Γυναικών, που διεξάγεται στην Γκουανκζού, με την Ευαγγελία Πλατανιώτη να προκρίνεται στον τελικό του τεχνικού προγράμματος στο σόλο στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση.

Η Ελληνίδα αθλήτρια παρουσίασε ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα, συγκεντρώνοντας 86.1571 βαθμούς, κατετάγη 7η και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του αγωνίσματος.

Την πρώτη θέση στην ημιτελική φάση κατέλαβε η Ρωσίδα Σβετλάνα Κολεσνιτσένκο με 94.1126 βαθμούς, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε η Ισπανίδα Όνα Γκαρμπονέλ (2η) με 91.8259 βαθμούς και η Γιουκίκο Ινούα (3η) από την Ιαπωνία με 91. 7284 βαθμούς.

Ικανοποιημένη από την προσπάθεια της που την έφερε στην 7η θέση των προκριματικών στο τεχνικό πρόγραμμα του Σόλο, δήλωσε η Ευαγγελία Πλατανιώτη.

«Είμαι ευχαριστημένη, μπορώ όμως και καλύτερα. Έγιναν κάποια λαθάκια τα οποία θα προσπαθήσω στον τελικό να εξαλείψω ώστε να εκτελέσω καλύτερα το πρόγραμμά μου και να ανεβάσω περισσότερο τη βαθμολογία μου. Στόχος μου είναι να βελτιώσω την καλύτερη θέση που έχω μέχρι τώρα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα την 7η και να κατακτήσω μια καλύτερη».

Ο Τελικός του αγωνίσματος είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (13/7), 13.00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ 2.

 

Τελευταία Νέα