Τέταρτη και πέμπτη θέση για την Ελλάδα στη συγχρονισμένη

Gazzetta team
Τέταρτη και πέμπτη θέση για την Ελλάδα στη συγχρονισμένη

bet365

Την τέταρτη θέση κατέλαβαν οι Βασίλης Γκορτσιλάς και Νικολέτα Παπαγεωργίου στο ελεύθερο πρόγραμμα του μικτού ντουέτου καλλιτεχνικής κολύμβησης και την πέμπτη θέση κατέλαβαν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου στο ελεύθερο πρόγραμμα του ντουέτου καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Την τέταρτη θέση κατέλαβαν οι Βασίλης Γκορτσιλάς και Νικολέτα Παπαγεωργίου στο ελεύθερο πρόγραμμα του μικτού ντουέτου συγχρονισμένης κολύμβησης, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υγρού στίβου της Γλασκόβης. Το ελληνικό ζευγάρι συγκέντρωσε 74,9333 βαθμούς και ξεπέρασε το τουρκικό δίδυμο, ενώ η τριάδα του βάθρου ήταν πανομοιότυπη με εκείνη του τεχνικού προγράμματος: νικητές οι Αλεξάντρ Μάλτσεφ και Μαρία Γκουρμπανμπερντίεβα από τη Ρωσία, δεύτεροι οι Τζόρτζιο Μινισίνι και Μανίλα Φλαμίνι από την Ιταλία και τρίτοι οι Πάου Ρίμπες και Μπέρτα Φερέρας από την Ισπανία.

Την πέμπτη θέση κατέλαβαν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου στο ελεύθερο πρόγραμμα του ντουέτου συγχρονισμένης κολύμβησης, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υγρού στίβου της Γλασκόβης. Το ελληνικό ζευγάρι πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό και συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία (89,1667β.), ξεπερνώντας καθαρά τα ντουέτα της Γαλλίας και της Αυστρίας (τις αδελφές Αλεξανδρή) και πλησιάζοντας αρκετά τις Ισπανίδες, που πήραν την τέταρτη θέση.

Το χρυσό μετάλλιο και σε αυτό το αγώνισμα πήραν οι Ρωσίδες Σβετλάνα Κολεσνιτσένκο και Βαρβάρα Σουμπότινα, που βαθμολογήθηκαν με 96,7000. Δεύτερες ήταν οι Ουκρανές Αναστασία Σάβτσουκ και Γελιζαβέτα Γιάχνο με 93,4000β. και τρίτες οι Ιταλίδες Λίντα Τσερούτι και Κοστάντζα Φέρο με 92,1333β.

 

Τελευταία Νέα