Δοκιμές αγωνισμάτων για Παπαχρήστου και Τεντόγλου

Δοκιμές αγωνισμάτων για Παπαχρήστου και Τεντόγλου

Δοκιμές αγωνισμάτων για Παπαχρήστου και Τεντόγλου

Ο Μίλτος Τεντόγλου θα δοκιμάσει στο τριπλούν και η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν.

Στους διασσυλογικούς αγώνες που θα διεξαχθούν την Κυριακή 5/5 στον Άγιο Κοσμά θα κάνουν πρεμιέρα στη θερινή σεζόν ο Μίλτος Τεντόγλου και η Βούλα Παπαχρήστου. 

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στο τριπλούν και η "ασημένια"  πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν στο μήκος! 

Ο Τεντόγλου έχει ατομικό ρεκόρ στο τριπλούν 15,61 μ. από το 2016 και αναμένεται να συμμετάσχει και σε άλλους αγώνες στο τριπλούν, ενώ αν και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες είναι πιθανό να διεκδικήσει τη διάκριση στο τριπλούν και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σουηδίας.

Η Παπαχρήστου  θα ξεκινήσει τη χρονιά με μήκος, αγώνισμα στο οποίο φέτος αναμένεται να έχει πολλές εμφανίσεις στις εντός συνόρων διοργανώσεις. Η έμπειρη αθλήτρια συνεχίζει την προετοιμασία της δίχως προβλήματα και με στόχο να φτάσει στο βάθρο των νικητριών, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα.

Τόσο η Παπαχρήστου όσο και ο Τεντόγλου μετά το διασυλλογικό πρωτάθλημα θα κάνουν μήκος στα Βεργώτεια, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 11/5 στο Αργοστόλι.

Best of internet