Στα...ύψη οι συμμετοχές στο Ευρωπαϊκό της Γλασκώβης

Gazzetta team
Στα...ύψη οι συμμετοχές στο Ευρωπαϊκό της Γλασκώβης

bet365

Έχουν δηλώσει συμμετοχή 637 αθλητές-τριες από 49 χώρες και έτσι η Γλασκώβη 2019 ξεπερνάει το Παρίσι 2015.

Ρεκόρ συμμετοχών αναμένεται να σημειωθεί στο 35ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα διεξαχθεί στο διάστημα 1-3 Μαρτίου στη Γλασκώβη.

Η EAA ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχουν συνολικά 637 αθλητές και αθλήτριες από 49 χώρες και εάν επιβεβαιωθεί με την ολοκλήρωση των αγώνων αποτελέσει νέο ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης. Μέχρι τώρα το ρεκόρ κατέχει με 629 αθλητές η Πράγα από το 2015.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν και τις δηλώσεις συμμετοχής ανά αγώνισμα. Ο Μίλτος Τεντόγου με 8.23μ στο μήκος είναι ο μοναδικός που βρίσκεται στην κορυφή στο αγώνισμα του, ωστόσο δεν είναι ο μόνος που θα διεκδικήσει τη διάκριση.

Στο επί κοντώ των γυναικών η Νικόλ Κυριακοπούλου έχει την δεύτερη επίδοση με 4.81μ, ενώ η Κατερίνα Στεφανίδη την 4η με 4.74μ και αναμφίβολα είναι από τα βασικά φαβορί για το βάθρο των νικητριών. Ψηλά στην κατάταξη βρίσκονται και οι αθλητές μας στο επί κοντώ ανδρών, με τον Εμμανουήλ Καραλή να έχει την έκτη και τον Κώστα Φιλιππίδη την έβδομη επίδοση. Στο ύψος ο Κώστας Μπανιώτης έχει την τέταρτη επίδοση ανάμεσα στους 19 αθλητές που έχουν δηλωθεί, ενώ η Τατιάνα Γκούσιν την έβδομη στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών.

 

Τελευταία Νέα