Στη μάχη του τελικού Στεφανίδη-Κυριακοπούλου

Αντώνης Πατσούρας
Στη μάχη του τελικού Στεφανίδη-Κυριακοπούλου

bet365

Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου αγωνίζονται την Τετάρτη στον τελικό του World Indoor Tour στο Ντίσελντορφ.

Με διπλή ελληνική παρουσία θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας ο τελικός του World Indoor Tour της IAAF.

Στη μάχη της διάκρισης θα εισέλθουν οι δυο πρωταθλήτριες μας στο επί κοντώ η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Η Κυριακοπούλου προέρχεται από το εντυπωσιακό 4,81 μ. του Μπέρμιγχαμ, που της δίνει το περιθώριο να κυνηγήσει ακόμη και το απόλυτο ατομικό της ρεκόρ (4,83 μ.). Η Στεφανίδη ταλαιπωρήθηκε τη φετινή σεζόν από αλλεργική ρινίτιδα που την κράτησε αρκετά πίσω, ωστόσο φαίνεται πως μπορεί να επιστρέψει στα μεγάλα άλματα και να κυνηγήσει κι εκείνη πτήσεις πάνω από τα 4,80 μέτρα.

Ο αγώνας αυτός είναι ο 6ος και τελευταίος της σειράς και για να κερδίσει η Στεφανίδη το Tour θα πρέπει να είναι 1η στη Γερμανία και να μην είναι ούτε 2η η Σιντόροβα– αλλιώς να κερδίσει με επίδοση καλύτερη των 4,91μ., την κορυφαία φέτος, που έκανε η Ρωσίδα στη Μαδρίτη, καθώς σε ισοβαθμία μετράει η καλύτερη επίδοση στη σειρά αγώνων.

 

Τελευταία Νέα