Αγώνας δρόμου θα πάρει το όνομα της Μαρίας Πολύζου!

Gazzetta team
Αγώνας δρόμου θα πάρει το όνομα της Μαρίας Πολύζου!

bet365

Την κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμο Μαρία Πολύζου τιμά ο Σύλλογος Μαζικού Αθλητισμού "Η ΖΕΥΞΗ" διοργανώνοντας αγώνα δρόμου προς τιμήν της!
Πρόκειται για τον 6ο Διεθνή Αγώνα ΖΕΥΞΗ RUN-ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΖΟΥ που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου στο παραλιακό μέτωπο με θέα τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου !
Eίναι αγώνες δρόμου 10χλμ και 5 χλμ καθώς και δυναμικού βαδίσματος 5.000 μέτρων σε μια μαγευτική διαδρομή στην περιοχή Άγιος Βασίλειος-Άκταιο-Ρίον - Άγιος Βασίλειος.
Οι αγώνες φέρουν το όνομα της σπουδαίας Ελληνίδας Πρωταθλήτριας από την Πάτρα και εντάσσονται στα πλαίσια της άθλησης σε συνδυασμό με την κοινωνική προσφορά και την προστασία του περιβάλλοντος.
Σκοπός είναι μεταξύ άλλων η προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων εθελοντών δοτών μυελού των οστών σε ενίσχυση του "Μαραθωνίου Ζωής" που η ίδια η Μαρία Πολύζου και η δρομική της ομάδας "Marathon Team Greece" έχει ξεκινήσει και συνεχίζει αταλάντευτα εδώ και δύο χρόνια!
Στους αγώνες θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι γενικής και ανά ηλικιακή κατηγορία ενώ δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν είτε ηλεκτρονικά μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίοιυ στη διεύθυνση : https://docs.google.com/forms/d/1SzIMSn99B8GsqE3wJd0m7aLiLIUGj3XHnL036HCjSW0/closedform είτε και την ημέρα του αγώνα εφόσον υπάρχουν διαθέσιμοι αριθμοί.
 

Τελευταία Νέα