Διαψεύδουν οι γονείς...

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Διαψεύδουν οι γονείς...

bet365

Ο Κωνσταντίνος Ψύκος και οι: Γιάννης Αφράτης, Γιάννης Κελαϊδίτης με επιστολές τους διαψεύδουν ότι η Μορφούλα Ντώνα ευθύνεται για τον τραυματισμό της Μιράντας και ότι παραπλανήθηκαν από τον σύντροφο της τελευταίας Ιωάννη Πατλάκα, αντίστοιχα.

Ο πατέρας της Μιράντας Ψύκου με επιστολή του τονίζει ότι η Μορφούλα Ντώνα, η οποία δεν διαθέτει διαθέτει πτυχίο προπονητικής αναγνωρισμένο από το κράτος, δεν ευθύνεται για τον τραυματισμό της κόρης του.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Προς κ. Γιαννουδάκη Αργυρώ

Κυρία Γιαννουδάκη προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικώς με τον τραυματισμό της ανήλικης κόρης μας Ψύκου Μιράντας αθλήτριας της ρυθμικής γυμναστικής στον σύλλογο Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι ο τραυματισμός της ήταν ένας από τους πιο συνήθεις τραυματισμούς στο άθλημα της ρυθμικής όπως και της ενόργανης αγωνιστικής γυμναστικής και ουδεμία ευθύνη φέρει οποιαδήποτε προπονήτρια του συλλόγου.

Η Μιράντα βρίσκεται ήδη στο στάδιο της πλήρους επανεντάξεώς της στο αγωνιστικό προπονητικό της πλάνο.

Σας επισυνάπτουμε και σχετικό άρθρο της συμβεβλημένης γιατρού του συλλόγου μας.

Σας παρακαλούμε όπως ενεργήσετε άμεσα για τα νομίμως προβλεπόμενα.

ΟΙ γονείς

Ψύκος Κωνσταντίνος

Κοντοδήμου Αικατερίνη».

Ο Γιάννης Αφράτης, πατέρας της αθλήτριας της ενόργανης γυμναστικής, Αργυρούς, με επιστολή του υπογραμμίζει ότι ο σύντροφος της Μορφούλας Ντώνα, Ιωάννης Πατλάκας δεν τον παραπλάνησε με σκοπό την μεταγραφή της κόρης του Ευρίπειο στον Εθνικό. Να τονιστεί βεβαίως, ότι η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν προχώρησε ποτέ και η αθλήτρια παραμένει στον Ευρίπειο, καθότι περί τον Δεκέμβριο: «Μάθαμε ότι ο Εθνικός δεν διέθετε ειδική αθλητική αναγνώριση, επομένως σταματήσαμε οποιαδήποτε διαδικασία για μετακίνηση του παιδιού», αποφάνθηκε στο gazzetta.gr ο Γιάννης Αφράτης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Aναλυτικά η επιστολή του κυρίου Γιάννη Αφράτη.

«Κα Γιαννουδάκη,

Σχετικά με το άρθρο σας το οποίο ανεβάσατε στις 13/12/2017 αναγράφετε πως ο κος Πατλάκας μας πλησίασε σαν γονείς και μας παραπλάνησε με σκοπό την μεταγραφή της κόρης μας Αργυρώ, από τον Ευρίπειο στον Εθνικό.
Σας ενημέρωνω υπεύθυνα πως ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο !
Ο μόνος λόγος που επιθυμούσα εγώ σαν πατέρας, την μεταγραφή της κόρης μου στο σύλλογο του κου Πατλάκα, ήταν η απόσταση Χαλκίδας-Αθήνας.

Θα σας παρακαλέσω λοιπόν να επανορθώσετε στο άρθρο σας ιδίως τώρα που η Αργυρώ επανήλθε στο κλιμάκιο της Εθνικής ομάδας, ύστερα από προσωπικό ενδειαφέρον του Προέδρου της ΕΓΟ.


Με εκτίμηση

Οικογένεια Ιωάννη Αφράτη»

Ο Γιάννης Κελαϊδίτης, πατέρας της πρωταθλήτριας της ρυθμικής Ελένης, σε επικοινωνία που είχαμε προκειμένου να διευκρινίσει γιατί η κόρη του παρέμεινε στο σωματείο ΓΟΠΦ Αρμονία και δεν πήρε μεταγραφή στον Εθνικό, παρά το γεγονός ότι είχε αρχίσει να προπονείται με την Μορφούλα Ντώνα, τόνισε ότι οι λόγοι ήταν ...προσωπικοί της αθλήτριας και δεν επιθυμεί να τους δημοσιοποιήσει.

Η Ελένη Κελαϊδίτη άρχισε να προπονείται με την κυρία Ντώνα και περί τον Δεκέμβριο δήλωσε ότι θέλει να σταματήσει την αγωνιστική δράση, με αποτέλεσμα να απέχει για 1,5 μήνα από τις προπονήσεις. Εν τέλει με παρέμβαση της ομοσπονδίας επέστρεψε στις προπονήσεις και αναμένεται να ανακοινωθεί η νέα της προπονήτρια.

«Πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας ένα άρθρο σε διαδικτυακή αθλητική εφημερίδα που αναφέρεται μεταξύ των άλλων και στην Ελένη Κελαϊδίτη. Για την ακρίβεια είναι η δεύτερη φορά που η εφημερίδα αναφέρεται την τελευταία περίοδο στην αθλήτρια και στη σχέση της με τον Εθνικό Πειραιώς.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα θέλει την Ελένη «μετανοιωμένη» για την επιλογή της να αφήσει την Αρμονία για τον Εθνικό Πειραιώς επειδή «παραπλανήθηκε» από τον Γιάννη Πατλάκα και τη Μορφούλα Ντώνα.

Ως γονείς της Ελένης θεωρούμε αυτά τα δημοσιεύματα τελείως ανυπόστατα. Οι επιλογές της Ελένης σχετικά με την αθλητική της πορεία έγιναν για καθαρά προσωπικούς λόγους και ουδεμία σχέση έχουν με τα όσα αναφέρονται σχετικά με υποσχέσεις εκ μέρους των αναφερομένων. Η υπογράφουσα το άρθρο δημοσιογράφος μάλιστα ουδέποτε έχει επικοινωνήσει ούτε μαζί μας, ούτε με την Ελένη.

Παρακαλώ προς αποκατάσταση της αλήθειας όπως δημοσιευτεί το παρόν όπου στις προηγούμενες δημοσιεύσεις σας αναφέρεται το όνομα της ανήλικης κόρης μας.

Με εκτίμηση

Γιάννης & Μαρία Κελαϊδίτη»

 

Τελευταία Νέα