Finn 2019: Εντυπωσιακή τελετή λήξης στην Αθήνα

Finn 2019: Εντυπωσιακή τελετή λήξης στην Αθήνα

bet365

Πολύ θετικά σχόλια απέσπασε από τους ξένους το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Finn που διεξήχθη στην Ελλάδα.

Με μια εντυπωσιακή τελετή έπεσε η αυλαία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Finn που διεξήχθη από τις 10 έως τις 18.5 στο Athens International Sailing Center.

Μετά από την κούρσα μεταλλίου όλοι οι αθλητές φόρεσαν τα καλά τους και ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων αλλά και η τελετή λήξης.

Η τελετή λήξης είχε ως ομιλητές τον Υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, τον πρόεδρο της ΔΟΑ Ισίδωρο Κούβελο και τον πρόεδρο της ΕΙΟ Αντώνη Δημητρακόπουλο, οι οποίοι στάθηκαν στην τεράστια επιτυχία της διοργάνωσης και φυσικά στην πρόκριση της Ελλάδας στο Τόκιο με τον Γιάννη Μιτάκη.

Η βραδιά έκλεισε με τους υπέροχους βιολιστές μας «Duo Violins», εντυπωσιακά πυροτεχνήματα και πάρτι που έγινε μέσα στο «Athens International Sailing Center». Οι ξένοι αθλητές ανανέωσαν το ραντεβού τους με την Αθήνα στον διεθνή αγώνα «Winter Series» που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο στο «Athens International Sailing Week».

Το πιο σημαντικό για την ιστορική κλάση των Finn είναι ότι πάει καλά ο αγώνας για την διαήτήρηση τους στο πρόγραμμα των Ολυμπιακού Αγώνων και το 2024 κάτι που τόνισε στην ομιλία του στην τελετή λήξης ο αντιπρόεδρος της διεθνούς κλάσης Μαρκ Άλεν.

Όλοι οι αθλητές (84) και οι προπονητές (50) που συμμετείχαν στους αγώνες "αποθέωσαν" την διοργάνωση αλλά και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την Ολυμπιακή εγκατάσταση στην οποία πρέπει να φιλοξενηθούν και άλλοι αγώνες.

 

Τελευταία Νέα