Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Ευρωπαϊκού των Finn ο Βασιλειάδης

Gazzetta team
Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Ευρωπαϊκού των Finn ο Βασιλειάδης

bet365

Ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης θα ηγηθεί της οργάνωσης του σπουδαίου αγώνα της κλάσης των Finn που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα τον Μάιο.

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Finn θα διεξαχθεί στο «Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας» από 10 έως 18 Μαΐου και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γεώργιος Βασιλειάδης θα είναι ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, καθώς αποδέχθηκε την πρόταση της ελληνικής Ομοσπονδίας.

Ο κ. Βασιλειάδης κάλεσε στο γραφείο του τον πρόεδρο της ΕΙΟ Αντώνη Δημητρακόπουλο, την αντιπρόεδρο Νίκη Αναστασίου και τον γενικό γραμματέα Απόστολο Παπαθανασίου και συζήτησαν τις πρώτες κινήσεις που πρέπει να γίνουν, έτσι ώστε να διοργανωθεί ένας αγώνας αντάξιος των πολύ μεγάλων αθλητών που θα λάβουν μέρος. Πέρα των άλλων, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Finn θα αποτελέσει και πρόκριση για τέσσερις χώρες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και γι’ αυτό αναμένεται μεγάλη και τα σκάφη μπορεί να ξεπεράσουν τα εκατό.

Η σύνθεση της Οργανωτικής Επιτροπής:

Πρόεδρος: Γεώργιος Βασιλειάδης, υφυπουργός αθλητισμού

Α΄ Αντιπρόεδρος: Σπύρος Καπράλος, πρόεδρος ΕΟΕ

Β΄ Αντιπρόεδρος: Αντώνης Δημητρακόπουλος, πρόεδρος ΕΙΟ

Μέλη: Δρ. Χ. Μπάλατς (πρόεδρος της διεθνούς κλάσης Finn), Γεώργιος Ανδρεάδης, (πρώην αντιπρόεδρος της ISAF), Νίκη Αναστασίου (αντιπρόεδρος ΕΙΟ), Απόστολος Παπαθανασίου, (γενικός γραμματέας ΕΙΟ), Ιωάννης Βασιλειάδης (ταμίας ΕΙΟ), Αιμίλιος Παπαθανασίου (τεχνικός σύμβουλος).

 

Τελευταία Νέα