Υπερήφανοι στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης για Καλπογιαννάκη-Μουτσάτσο!

Gazzetta team
Υπερήφανοι στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης για Καλπογιαννάκη-Μουτσάτσο!

bet365

Ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του 2018 βραβεύτηκε από την ΕΟΕ και ο όμιλος του τον συγχαίρει.

Περήφανοι για τον αθλητή τους Αλέξανδρο Καλπογιαννάκη αλλά και τον προπονητή του Κώστα Μουτσάτσο που τιμήθηκαν την Τετάρτη (9/1) από την ΕΟΕ για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην ιστιοπλοϊα στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του 2018 είναι στον ΝΟΒ.

Παρούσα στην βράβευση ήταν και η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, Στέλλα Λαζάρου-Τίγκα, η οποία τους συνεχάρη για τις επιτυχίες.

Την επόμενη ημέρα ο ΝΟΒ «ανέβασε» στα social media του τα συγχαρητήρια του στον νεαρό αθλητή και προπονητή του: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τον αθλητή μας στην ιστιοσανίδα Αλέξανδρο Καλπογιαννάκη και τον προπονητή του Κώστα Μουτσάτσο! Ο Αλέξανδρος και ο Κώστας ήταν στη λίστα των “κορυφαίων” της Ε.Ο.Ε. για το 2018 και βραβεύτηκαν για το Χρυσό Μετάλλιο του Αλέξανδρου στην Ολυμπιάδα Νέων στο Μπουένος Άιρες το 2018».

Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τον αθλητή μας στην ιστιοσανίδα Αλέξανδρο Καλπογιαννάκη και τον προπονητή του Κώστα Μουτσάτσο! Ο Αλέξανδρος και ο Κώστας ήταν στη λίστα των “κορυφαίων” της Ε.Ο.Ε. για το 2018 και βραβεύτηκαν για το Χρυσό Μετάλλιο του Αλέξανδρου στην Ολυμπιάδα Νέων στο Μπουένος Άιρες το 2018. . . . . . . #vouliagmeninauticalclub #hellenicolympic #hellenicolympiccommittee #Proudofourtathletes #windsurf #topathletes #topcoaches #goldmedal #hellas #buenosaires2018 #youtholympicgames2018 #teamhellas #watersports #sportsexcellence #korifaioi2018 #bestresults #honoured #windlovers #waveriders #aquaaddicts #sealovers #rolemodels #ourathletesarebetterthanyours @alexandros_kalpo @hellenic_olympic_committee @spyrosc55

A post shared by Vouliagmeni Nautical Club (@vouliagmeninauticalclub) on

 

Τελευταία Νέα