Πανιά για μετάλλιο οι Μάντης και Καγιαλής

Gazzetta team
Πανιά για μετάλλιο οι Μάντης και Καγιαλής

bet365

Μάντης και Καγιαλής είναι δεύτεροι στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 470 που διεξάγεται στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας. Στην 5η θέση ως τώρα, Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου

Μέσα στα μετάλλια είναι οι Παναγιώτης Μάντης – Παύλος Καγιαλής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 470 που διεξάγεται στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας. Στις τρεις τελευταίες ιστιοδρομίες οι Ολυμπιονίκες μας τερμάτισαν 5, 5, 10 αντίστοιχα και με 39 βαθμούς μετά από 9 κούρσες είναι 2οι σε σύνολο 44 σκαφών.

Προηγούνται οι Σουηδοί Α. Ντάλμπεργκ- Φ. Μπέργκστρομ με 29 βαθμούς και τρίτοι είναι οι Ρώσοι Π. Σοζούκιν – Ντ. Γκριμπάνοφ με 42 βαθμούς.

Οι Β. Παπουτσόγλου - Ι Ορφανός είναι 14οι με 106 βαθμούς, οι Γ. Καραδήμας – Ν. Γεωργακόπουλος 28οι με 205 βαθμούς και οι Κ. Καζαντζής – Μ. Μιχαηλίδης βρίσκονται στην 34η θέση με 235 βαθμούς.

Στις γυναίκες τρέχουν 29 σκάφη και οι Μ. Μπόζη – Ρ. Κλωναρίδου βρίσκονται στην 5η θέση. Στις τρεις τελευταίες κούρσες τερμάτισαν 10, 6, 7 αντίστοιχα και με 51 βαθμούς είναι κοντά στα τέσσερα πρώτα σκάφη και υπό προϋποθέσεις διεκδικούν ακόμη και μετάλλιο!

Συγκεκριμένα πρώτες είναι οι Σλοβένες Τ. Μρακ- Β. Μακάρολ με 37β. και ακολουθούν οι Τζ. Κοέν – Ν. Λάσρι από το Ισραήλ με 39β. οι Βρετανίδες Α. Σομπράιτ – Α. Κάρπεντερ με 49β. και οι Ιταλίδες Ε. Μπέρτα – Μπ. Καρούζο με 50 βαθμούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα