«Ασημένιοι» πρωταθλητές Ευρώπης Παπαθανασίου-Τσότρας

Αργυρώ Γιαννουδάκη
«Ασημένιοι» πρωταθλητές Ευρώπης Παπαθανασίου-Τσότρας

bet365

Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αντώνης Τσότρας πανηγύρισαν το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας star που πραγματοποιήθηκε στον Σαν Ρέμο. Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας ΣΤΑΡ που έγινε στον Σαν Ρέμο οι αθλητές του Ολυμπιακού Αιμίλιος - Παπαθανασίου Αντώνης Τσότρας κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο.

Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος 56 σκάφη από 18 χώρες και έγιναν 6 ιστιοδρομίες. Το ελληνικό σκάφος, αν και πήγε στην Ιταλία με ελάχιστες προπονήσεις, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατάφερε να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχής που έχω φτάσει στα 5 παγκόσμια και 8 ευρωπαϊκά μεττάλια. Δεν σταματάμε εδώ όμως και προχωράμε. Στόχος του χρόνου είναι και το παγκόσμιο και το πανευρωπαϊκό.

Για εμένα είναι πάρα πολύ σημαντικό να βρίσκομαι στον πρωταθλητισμό και σε τροχιά μεταλλίων.

Δεν έχει σημασία μια πρόσκαιρη επιτυχία, αλλά να επαναλαμβάνεις τις διακρίσεις και να κατακτάς μετάλλια σε βάθος χρόνου. Το γεγονός αυτό αποτελεί για εμένα μια ακόμη επιβεβαίωση ότι παραμένω στις υψηλές θέσεις της παγκόσμιας Ιστιοπλοΐας.

Το μετάλλιο αυτό το αφιερώνων στον πρόεδρο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, στο Δ.Σ. και σε όσους εργάζονται εκεί γιατί φέτος έκαναν μεγάλη προσπάθεια με πολλά μετάλλια.

Επίσης το αφιερώνω όπως πάντα στον κόσμο του Ολυμπιακού, που πάντα τον αγαπώ και μας συνδέουν σχέσης αγάπης.

Αυτός ο υπέροχος κόσμος του Ολυμπιακού με παροτρύνει με τα μηνύματά του, είναι κοντά μου και του αφιερώνω αυτή την επιτυχία», δήλωσε ο Αιμίλιος Παπαθανασίου.

 

Τελευταία Νέα