Από την Εσθονία με φόντο το Τόκιο ξεκινά την προσπάθειά της η Κελαϊδίτη

Gazzetta team
Από την Εσθονία με φόντο το Τόκιο ξεκινά την προσπάθειά της η Κελαϊδίτη

bet365

Με το τουρνουά «Miss Valentine» ανοίγει η αγωνιστική περίοδος για την αθλήτρια της bwin.

Η απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο του 2020 είναι ο στόχος της Ελένης Κελαϊδίτη, της Ελληνίδας πρωταθλήτριας ρυθμικής γυμναστικής. Χορηγό στην προσπάθεια της έχει την bwin, η οποία της δίνει δυνατότητα να συμμετέχει σε αγώνες και διεθνή τουρνουά.

Η 18χρονη αθλήτρια θα ξεκινήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο από το Ταρτού της Εσθονίας, όπου θα συμμετέχει στο διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής “Miss Valentine” (1-3 Μαρτίου).

Η Κελαϊδίτη αναχώρησε την Τετάρτη 27/02 για την Εσθονία, μαζί με την προπονήτριά της Μαρίνα Φατέεβα και τη διεθνή κριτή Χρύσα Γεωργακάκη.

Το σύνθετο ατομικό των γυναικών, στο οποίο έχουν δηλώσει συμμετοχή 46 αθλήτριες από 23 χώρες, θα διεξαχθεί σε δύο σκέλη: Την Παρασκευή (01/03) οι αθλήτριες θα αγωνιστούν σε δύο όργανα (στεφάνι, μπάλα) και το Σάββατο (02/03) στα υπόλοιπα δύο (κορύνες, κορδέλα), ενώ την Κυριακή (03/03) θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί των οργάνων, με την συμμετοχή οκτώ φιναλίστ σε καθέναν από αυτούς.

Το διεθνές τουρνουά ρυθμικής “Miss Valentine” διοργανώνεται για 25η συνεχή χρονιά και η Ελένη με την υποστήριξη της bwin συμμετέχει για μια ακόμη χρονιά παρουσιάζοντας τα εντυπωσιακά προγράμματά της.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις επιδόσεις της αθλήτριας της bwin σε παλιότερα τουρνουά:

 

Τελευταία Νέα