Διαμαρτυρία της ΕΟΕ στον Μπαχ γιατί η Ελλάδα δεν έχει «αθάνατο»!

Gazzetta team
Διαμαρτυρία της ΕΟΕ στον Μπαχ γιατί η Ελλάδα δεν έχει «αθάνατο»!

bet365

Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια η Ελλάδα δεν έχει μέλος στην Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή διαμαρτυρήθηκε και επίσημα!

Επίσημη διαμαρτυρία έκανε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή για το γεγονός ότι η ΔΟΕ δεν έχει ακόμα υποδείξει τον Ελληνα εκπρόσωπο της στην Ελλάδα, παρότι εδώ γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες!

Στις τελευταίες προτάσεις για να γίνουν μέλη της ΔΟΕ, στη Γενική Συνέλευση του Οκτωβρίου στο Μπουένος Αϊρες, δεν συμπεριλαμβάνεται κανένας Ελληνας, ενώ υποψήφιοι είναι παράγοντες από τη Ουγκάντα, τη Ρουάντα, το Αφγανιστάν, ακόμα και το Μπουτάν~ Ετσι η Ελλάδα συνεχίζει να μην έχει εκπροσώπηση στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή για πρώτη φορά στην ιστορία, από τον Ιανουάριο του 2016, όταν και έληξε η θητεία του Λάμπη Νικολάου.

Το έγγραφο που απευθύνεται στον Πρόεδρο της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ, υπογράφουν τα 26 από τα 32 μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Δεν το υπέγραψαν, ο Ξενοφών Αθανασίου (πάλη), ο Γιώργος Βασιλακόπουλος (μπάσκετ), ο Γιώργος Γερόλυμπος (καράτε), ο Θανάσης Κανελλόπουλος (πυγμαχία), ο Ισίδωρος Κούβελος (ιππασία) και ο Γιάννης Σγουρός (άρση βαρών).

Με ενδιαφέρον πλέον αναμένεται η αντίδραση της ΔΟΕ, στην επίσημη ελληνική διαμαρτυρία!

 

Τελευταία Νέα