Σε 4 τελικούς ο Ολυμπιακούς και 3 ο Παναθηναϊκός!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Σε 4 τελικούς ο Ολυμπιακούς και 3 ο Παναθηναϊκός!

bet365

Ολοκληρώθηκαν οι ημιτελικοί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας ανδρών-γυναικών που διεξάγεται στο «Π. Σαλπέας», με τον Ολυμπιακό να προκρίνει τέσσερις αθλητές στους τελικούς και τον Παναθηναϊκό τρεις.

Καταρχάς σε συνέχεια του χθεσινού ρεπορτάζ να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Χορβαλάκος ήταν νικητής στο χθεσινό ματς κόντρα στον Αθανασίου και αγωνίστηκε σήμερα απέναντι από τον συναθλητή του στον Ολυμπιακό Αλέξανδρο Τσανικίδη, από τον οποίο έχασε με 5-0.

Το δεύτερο «εισιτήριο» για τους τελικούς εξασφάλισε ο Πουλίκος Τσαγκράκος στα 69 κιλά, επικρατώντας 5-0 του Αλέξανδρου Χρήστου.

Νικητής στον εμφύλιο του Ολυμπιακού στα 75 κιλά αναδείχθηκε ο Παύλος Τσαγκράκος επικρατώντας 5-0 του Φώτη Τζώτζου.

Τέλος, στο ντέρμπι ανάμεσα στους Θόδωρο Ράλλη του Παναθηναϊκού και Παναγιώτη Κυρίμη του Ολυμπιακού, νικητής αναδείχθηκε ο δεύτερος με 4-1.

Ο Ολυμπιακός πήρε μία ακόμη πρόκριση στις γυναίκες με την Κυριακή Ασλανίδη, η οποία νίκησε την Ελένη-Άννα Μιχελεκάκη του ΑΟ Μίνωα Ηρακλείου με 5-10.

Σε ότι αφορά στο «τριφύλλι», στα 60 κιλά ο Μανώλης Παπαδόπουλος πήρε τη νίκη από τον Σταμάτη Αντωνά με διακοπή στο δεύτερο γύρο.

στα 81 κιλά ο Πολυνείκης Καλαμάρας έκαμψε τον Θεοχάρη Τσαουσίδη του ΑΑ Άγιος Δημήτριος με 5-0, ενώ στον τελικό των 91κ. προκρίθηκε και ο Σπύρος Κλαδούχας, επικρατώντας 3-0 του Διονύση Ψυχογιού.

Στα 91+ κ. ο Νίκος Τορνάρης δεν κατέβηκε στον αγώνα κόντρα στον Ιστβαν Μπέρναθ, λόγω στομαχικών διαταραχών.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ημιτελικών:

 

Τελευταία Νέα