Ολυμπιακός - Μεντιτεράνι 13-8: Νίκη - μισή πρόκριση στον Πειραιά

Gazzetta team
Ολυμπιακός - Μεντιτεράνι 13-8: Νίκη - μισή πρόκριση στον Πειραιά

bet365

Ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα την Μεντιτεράνι και θα παίξει για την 1η θέση το Σάββατο (18:30) με την Ντουναϊσβάρος.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον όμιλο της 2ης φάσης της Euroleague που διεξάγεται στον Πειραιά ο Ολυμπιακός.

Η ελληνική ομάδα κέρδισε στην πρεμιέρα της Παρασκευής με 13-8 την Μεντιτεράνι, έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση και θα παίξει το Σάββατο (18:30) με την ουγγρική Ντουναϊσβάρος για την 1η θέση!

O Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία απέναντι στην ισπανική ομάδα που είναι στη σκιά της Σαμπαντέλ στην χώρα της ιβηρικής χερσονήσου και έφτασε να προηγηθεί με +7 (11-4) στο 3ο οχτάλεπτο.

Πέντε γκολ για την Μεντιτεράνι πέτυχε η Ταραγκό και από δυο για τον Ολυμπιακό οι Ελευθεριάδου, Πλευρίτου Μ, Ασημάκη και τρία η Κρίστμας.

Αξίζει φυσικά να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός έχασε τρία πέναλτι με τις Ελευθερία Πλευρίτου, Ελευθεριάδου και Αβραμίδου.

Τον αγώνα παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ Μιχάλης Κουντούρης και ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Στο άλλο παιχνίδι της 1ης ημέρας η Ντουναϊσβάρος κέρδισε με 15-10 την Ματαρό με την Χόρβατ να σκοράρει 7 φορές!

Τα οχτάλεπτα: 3-1, 2-2, 6-1, 2-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου., Πλευρίτου Ελ., Μπενέκου, Ελευθεριάδου 2, Κρίστμας 3, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Μ. 2, Δούλη 1, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου

ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΙ (Μαρκ Κόμας Ιγκλέσιας): Ρούτγκερς, Ντουράν Μπαλέντζια, Ντίαζ Βελάσκες, Μπλάκερ, Τόχα 2, Πρατς Ροντρίγκεζ, Εσπάρ, Ταραγκό 5, Σέτο, Νταλμάσες 1, Ουνγκρία, Λιζότε, Τρόχαν Χιμένεθ.

 

Τελευταία Νέα