Κανείς δεν ξεχνάει τον Αδαμάντιο στη Χίο (vid)

Gazzetta team
Κανείς δεν ξεχνάει τον Αδαμάντιο στη Χίο (vid)

bet365

Ο ΝΟΧ και η ΚΟΕ τίμησαν τη μνήμη του Αδαμάντιου Μαντή. Ο Εθνικός κέρδισε με 8-7 την Χίο.

Σε κλίμα συγκίνησης και οδύνης ο Ναυτικός Όμιλος Χίου, ο λαός του νησιού, η δημοτική αρχή, ο Εθνικός αλλά και η ΚΟΕ τίμησαν πριν από τον αγώνα της Α1 τη μνήμη του Αδαμάντιου Μάντη.

Κανείς δεν θα ξεχάσει τον 21χρόνο τερματοφύλακα της Χίου που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Το όνομα του ακούστηκε στην παρουσίαση των ομάδων πριν τον αγώνα της 7ης ημέρας της Α1. Οι παίκτες και των δυο ομάδων μίλησαν για τον νεαρό ενώ ο ΝΟΧ είχε τοποθετήσει μια τεράστια φωτογραφία του Αδαμάντιου...

Από πλευράς ΚΟΕ τιμητικό λόγο ανέγνωσε ο Α' Αντιπρόεδρος Γιώργος Κατσαρός, ενώ ανθοδέσμες κατέθεσαν ο Δήμαρχος, αλλά και ο Αντιπεριεάρχης Χίου. Στο φύλλο αγώνα δεν υπήρξε Νο 1 για τον ΝΟ Χίου και τερματοφύλακας ήταν ο Ι. Καρακούρος με το Νο 13.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Εθνικός κέρδισε με 8-7, χάρη σε γκολ του Θαλασσινού στην κόντρα 1.15 πριν από τη λήξη.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-3, 1-2, 0-1.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Μιμίδης Στ. 1, Μιμίδης Μ., Μπερτόλης, Παππάς 1, Κουλιεράκης, Κανδιόγλου, Μόκκας 1, Κουρλιάφτης 3, Ντούλος, Καρακούρος Ι., Καρακούρος Μ. 1, Γκίλλας.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 1, Θαλασσινός 1, Τεσάνοβιτς 1, Κουτσιαλής 1, Παπαδόγκωνας, Χονδροκούκης 3, Πρωτοψάλτης 1, Λιαπάκης, Καραβιώτης, Βαλλιανάτος, Κατσαγούνος, Μπέλεσης.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα