Τεράστιο... διπλό στο Λαιμό και πρόκριση για τον Απόλλλωνα! (pics)

Αντώνης Πατσούρας
Τεράστιο... διπλό στο Λαιμό και πρόκριση για τον Απόλλλωνα! (pics)

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε με 6-5 τη Βουλιαγμένη ενώ βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο Λαιμό.

Τεράστια πρόκριση για τον Απόλλωνα Σμύρνης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Γιάννη Κατρουτζανάκη αν και έχανε με 3-0 στην αρχή του αγώνα από τη Βουλιαγμένη κέρδισε με 6-5 και προκρίθηκε βάζοντας πλώρη για το 1ο Φάιναλ Φορ της ιστορίας της.

Αντίθετα η Βουλιαγμένη που είναι η τελευταία ομάδα που "'έσπασε" το σερί του Ολυμπιακού στις κατακτήσεις Κυπέλλων μετά από πολλά χρόνια μένει εκτός από την πρώτη φάση. Κέρδισε τα Κύπελλα του 2012 και του 2017 και έπαιξε από το 2012 έως το 2019 σ' άλλους 4 τελικούς.

Η Βουλιαγμένη έφτασε εύκολα στο 3-0 αλλά στο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν στο 3-3. Με γκολ του Γκιουβέτση και του Ποντικέα ο ΝΟΒ έφτασε όμως στο 5-3 και έδειχνε πως κρατάει στα χέρια της τη νίκη.

Ο Μοσκόφ όμως μειώνει σε 5-4 στο 3ο και ο Νάσερ ισοφαρίσει σε 5-5 στις αρχές του 4ου.

Στο 5.05' πριν το τέλος πάλι ο Νάσερ σκοράρει και δίνει για πρώτη φορά προβάδισμα στην ομάδα του και συνάμα το εισιτήριο της πρόκρισης αφού η Βουλιαγμένη δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Η Βουλιαγμένη πλέον κοιτάζει τον αγώνα της 9ης Νοεμβρίου με την Ορτίτζια για το Euro Cup και ο Απόλλωνας κάνει όνειρα για Φάιναλ-φορ.

Τα οχτάλεπτα: 3-1, 0-2, 2-1, 0-2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγιε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μπάσιτς, Καλογερόπουλος 1, Γκιουβέτσης 2, Σταμέλος, Γούβης, Αφρουδάκης, Παπανικολάου, Ποντικέας 1, Κουρούβανης 1, Παπάζογλου, Βούξεβιτς, Ανδρεάδης, Ηλιόπουλος, Βλάσσης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Μπάντερ Νάσερ 3, Αλαμάνος, Γραμματικός, Μοσκόφ 2, Μπεριστιάνος, Παπαδόπουλος, Καρούντζος, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης, Χαραλαμπόπουλος 1, Βιτέλλας, Καβουσάνος, Λουπάκης, Μπαμπανικας.

Σ' άλλο παιχνίδι της ημέρας για την Α' φάση του Κυπέλλου το Παλαιό Φάληρο κέρδισε με 11-4 τον ΝΟ Λάρισας στο "Ρέστειο".

Τα οχτάλεπτα: 4-0, 1-1, 2-2, 4-1

Π. ΦΑΛΗΡΟ (Τεό Λοράντος): Χαϊδόπουλος Σ., Γωνιωτάκης 2, Γαρδίκας, Αλαφραγκής 1, Αθυμαρίτης 1, Δίπλαρος, Τσολακούδης 1, Ρομπόπουλος, Κοπελιάδης 1, Τρούλος 2, Ντε Σόουζα 2, Κοντονής 1, Μητράκης, Μανδαλιός, Κουρμελές

ΝΟΛ (Γιάννης Θεοχάρης): Μπεζιλιώτης, Μεταξιώτης, Ζακυνθινός, Στεργίου 1, Δανιήλ, Γεωργίου, Ζαφείρου, Κόρακας 1, Ευσταθίου, Πατούνας 1, Πατσίκας, Δίπλας, Θεοδωρόπουλος, Παπαδόπουλος 1

 

Τελευταία Νέα