Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 5-17: Νικητές για 44ο σερί παιχνίδι οι Πειραιώτες

Αντώνης Πατσούρας
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 5-17: Νικητές για 44ο σερί παιχνίδι οι Πειραιώτες

bet365

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 17-5 τον Παναθηναϊκό στο Γουδή στην πρεμιέρα της Α1 πόλο Ανδρών.

Την 44η συνεχόμενη νίκη του επί του Παναθηναϊκού πέτυχε ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα της Α1 Ανδρών του πόλο.

Οι Πειραιώτες το απόγευμα του Σαββάτου κέρδισαν με 17-5 τον νεανικό Παναθηναϊκό στο Γουδή, ξεκίνησαν με το δεξί στην Α1 (1η αγωνιστική) και πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον αγώνα της Δευτέρας (20:00) στο Σπλιτ με τη Γιαντράν για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Από τον Παναθηναϊκού του Νίκου Βενετόπουλου ξεχώρισε ο 15χρόνος Χρήστος Μπιτσάκος που έδειξε πως έχει τα προσόντα και εάν δουλευτεί θα "απασχολήσει" για χρόνια την ελληνική υδατοσφαίριση.

Ο Θόδωρος Βλάχος επέλεξε ν' αφήσει εκτός αποστολής τον Γιόκοβιτς και τον Ζιβογίνοβιτς και έπαιξε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα ο Μπουλιούμπασιτς για να βρει ρυθμό εν όψει Ευρώπης.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Στέφαν Μίτροβιτς με 4 γκολ ενώ 3 πέτυχε ο Μανώλης Μυλωνάκης.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη έπαιξε χωρίς τους δυο ξένους του (Σμιθ, Κόσιτς) οι οποίοι θα ενσωματωθούν σύντομα στην ομάδα.

Ο Μανώλης Μυλωνάκης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς θα έλεγα αφού μας περιμένει ένα ταξίδι την Κυριακή το πρωί. Το μυαλό μας στρέφεται εξ’ ολοκλήρου στο παιχνίδι της Δευτέρας με τη Γιαντράν για την πρεμιέρα του Champions League και ενδεχομένως για αυτό να μην ήταν μεγάλη η συγκέντρωσή μας σήμερα. Πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλά κομμάτια για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στο Σπλιτ. Σήμερα δεν ήμασταν πολύ καλοί αλλά είχαμε ορισμένες στιγμές που φανέρωσαν την ποιότητά μας ως ομάδα».

Τα οχτάλεπτα: 2-4, 1-2, 1-6, 1-5)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Βενετόπουλος): Παρασκευόπουλος, Χάλαρης Μ., Παπαδημητρίου Δ. 1, Μαλανδράκης, Χατζηστεφάνου, Χριστοφορίδης, Μπιτσάκος 2, Πανταζόπουλος 1, Αθανασίου, Γκαράνης 1, Παπαδημητρίου Αλ., Κατσαγούνος Γ., Σαλτέρης, Εγνατιάδης, Ορφανός

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 3, Σκουμπάκης 2, Γενηδουνιάς 1, Μπουλιούμπασιτς 1, Δερβίσης 2, Κάκαρης 2, Μουρίκης, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 2, Μίτροβιτς 4, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Αρ., Χαλυβόπουλος Ιπ.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα