Χωρίς τους τραυματίες Βλαχόπουλο, Φουντούλη σε Ιταλία και Γερμανία η εθνική

Χωρίς τους τραυματίες Βλαχόπουλο, Φουντούλη σε Ιταλία και Γερμανία η εθνική

bet365

Η εθνική ομάδα θα κάνει κοινή προετοιμασία με την Ιταλία και στη συνέχεια θα παίξει σε τουρνουά στο Πότσδαμ.

Στο φουλ έχουν ξεκινήσει να ... δουλεύουν οι "μηχανές" της εθνικής ομάδας πόλο ανδρών της Ελλάδος εν όψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κορέας (12-28/7).

Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου συνεχίζει την προετοιμασία της στην Ελλάδα χωρίς τους τραυματίες Άγγελο Βλαχόπουλο και Γιάννη Φουντούλη οι οποίοι όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσουν την ομάδα στο τουρνουά της Ουγγαρίας.

Αντίθετα οι δυο... Ούγγροι δεν θα ταξιδέψουν στην Ιταλία και στη Γερμανία εκεί όπου η ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της.

Συγκεκριμένα η αποστολή της ομάδας αναχωρεί την Δευτέρα (17.6) για τις Συρακούσες για κοινή προετοιμασία με την Ιταλία ενώ στις 20.6 και οι δυο ομάδες θα μεταβούν στο Πότσδαμ για να συμμετάσχουν σε διεθνές τουρνουά μαζί με την Γερμανία και το Μαυροβούνιο.

Ελλάδα και Ιταλία, στη συνέχεια, θα μεταβούν (20/6) από τις Συρρακούσες στο Βερολίνο, για το 4εθνές τουρνουά που διεξάγεται (21-23 Ιουνίου) στο Πότσδαμ με τη συμμετοχή επίσης, της Γερμανίας και του Μαυροβουνίου.
Το πρόγραμμα του τουρνουά (τοπικές ώρες):
21 Ιουνίου: 16.15 Ιταλία – Μαυροβούνιο, 18.00 Γερμανία – ΕΛΛΑΔΑ
22 Ιουνίου: 17.45 Μαυροβούνιο – ΕΛΛΑΔΑ, 19.30 Γερμανία – Ιταλία
23 Ιουνίου: 11.15 Ιταλία – ΕΛΛΑΔΑ, 12.45 Γερμανία – Μαυροβούνιο
Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 16 διεθνείς μας πολίστες: Κώστας Φλέγκας, Μάνος Ζρδεβάς, Κώστας Γαλανίδης (τερματοφύλακες), Κώστας Γεννηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Μάριος Καπότσης, Κώστας Γκιουβέτσης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Αλέξανδρος Γούνας, Μανώλης Πρέκας, Στάθης Καλογερόπουλος, Κώστας Κάκαρης.
Η Εθνική μας ομάδα και μέχρι την αναχώρηση της στην Γκουανζού για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα (14-28 Ιουλίου), θα μετάσχει και στο τουρνουά “BENU CUP” της Βουδαπέστης (30/6-2/7).
 

Τελευταία Νέα