Πρεμιέρα με την Ουγγαρία στο Τορίνο

Πρεμιέρα με την Ουγγαρία στο Τορίνο

bet365

Η εθνική γυναικών αρχίζει την Παρασκευή (16:30) κόντρα στην Ουγγαρία τους αγώνες της στο Final-6 του Europa Cup.

Τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι στην Ισπανία θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί από τις 29 έως τις 31/3 στο Τορίνο η εθνική ομάδα πόλο γυναικών.

Η ομάδα μας συμμετάσχει στην τελική φάση (Final-6) του Europa Cup και την Παρασκευή αντιμετωπίζει στις 16:30 στον 1ο προημιτελικό την Ουγγαρία.

Με νίκη η ομάδα του Γιώργου Μορφέση θα βρεθεί στον ημιτελικό του Σαββάτου όπου θα παίξει με την Ρωσία. Στον άλλο ημιτελικό θα παίξουν η Ισπανία με την Ολλανδία και η νικήτρια θα "συναντήσει" την Ιταλία.

Οι τρεις πρώτες ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για την τελική φάση του Γουόρλντ Λιγκ.

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 13 πολίστριες: Ιωάννα Σταματοπούλου, Μαρίνα Κοτσιώνη (τερματοφύλακες), Ειρήνη Νίνου, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Άλκηστη Μπενέκου, Ελένη Ξενάκη, Χριστίνα Τσουκαλά, Ελευθερία Πλευρίτου.

Μεγάλη είναι η απουσία του Χρυσής Διαμαντοπούλου, η οποία λόγω τραυματισμού δεν ακολούθησε την αποστολή στην Ιταλία.

Η εθνική μας ομάδα προπονήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Τορίνο και "δίπλα" της είναι ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος αλλά και η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και πρωταθλήτρια του πόλο Βούζα Κοζομπόλη.

 

Τελευταία Νέα