Για τη διάκριση στο Τορίνο η εθνική γυναικών! (pic)

Gazzetta team
Για τη διάκριση στο Τορίνο η εθνική γυναικών! (pic)

bet365

Η εθνική ομάδα θα συμμετάσχει από τις 29 έως τις 31 Μαρτίου στην τελική φάση του Europa Cup.

Για την Ιταλία και το Τορίνο αναχωρεί την Πέμπη η εθνική ομάδα πόλο γυναικών η οποία θα συμμετάσχει από τις 29 έως τις 31 Μαρτίου στην τελική φάση του Europa Cup.

Η Ελλάδα, η οποία πέρσι είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση, θα παίξει στον προημιτελικό της Παρασκευής (15:30) με την Ουγγαρία και σε περίπτωση νίκης θ' αγωνιστεί στον ημιτελικό με τη Ρωσία.

Εάν η ομάδα μας ηττηθεί θ' αγωνιστεί την Παρασκευή με την ηττημένη του αγώνα Ισπανία-Ολλανδία. Η νικήτρια του αγώνα Ολλανδία-Ισπανία θα παίξει στα ημιτελικά με την Ισπανία.

Οι 3 πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης, θα πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης στην Τελική φάση του φετινού World League (4-7 Ιουνίου, Βουδαπέστη).

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 13 πολίστριες: Ιωάννα Σταματοπούλου, Μαρίνα Κοτσιώνη (τερματοφύλακες), Ειρήνη Νίνου, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Άλκηστη Μπενέκου, Ελένη Ξενάκη, Χριστίνα Τσουκαλά, Ελευθερία Πλευρίτου

Μαζί τους, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης, η συνεργάτιδα του Αγγελική Γερόλυμου, η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη, ο διεθνής διαιτητής μας Μιχάλης Κουρέτας και η έφορος Βασιλική Αρβανιτοπούλου – Γαρελίδη (αρχηγός αποστολής), μέλος του Δ.Σ της ΚΟΕ.

 

Τελευταία Νέα