Κομβικό παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ για τον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Κομβικό παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ για τον Ολυμπιακό

bet365

Για την 11η ημέρα του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός παίζει την Τετάρτη (27.3, 21:30) στο Ζάγκρεμπ με τη Μλάντοστ και θέλει μόνο νίκη.

Μετά από τη νίκη επί της Ζόλνοκ στον Πειραιά η οποία του έδωσε προβάδισμα για την πρόκριση του στο Final-8 του Τσάμπιονς Λιγκ έναντι των Ούγγρων, ο Ολυμπιακός δίνει ένα ακόμη κομβικό παιχνίδι αυτή τη φορά στην Κροατία.

Το βράδυ (21:30) της Τετάρτης παίζει στο Ζάγκρεμπ στην έδρα της άλλοτε κραταιάς αλλά πάντα επικίνδυνης Μλάντοστ και με νίκη θα κάνει ένα ακόμη μεγάλο βήμα για την είσοδο του στο Final-8.

Η 11η ημέρα είναι σημαντική για την ομάδα του Θόδωρου Βλάχου. Με νίκη διατηρεί διαφορά ασφαλείας από την 4η Ζόλνοκ ενώ από την άλλη εάν η αήττητη Γιουγκ κερδίσει εκτός έδρας τη Βερόνα στην Ιταλία τότε ο Ολυμπιακός θα πλησιάσει στο -1 την Βερόνα την οποία και θ' αντιμετωπίσει στον Πειραιά στην 14η ημέρα.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και έφτασε στην πρωτεύουσα της Κροατίας αργά το απόγευμα της Τρίτης. Είναι το 3ο φετινό του ταξίδι στην Κροατία. Στο πρώτο είχε χάσει με 10-6 από τη Γιουγκ στο Ντουμπρόβνικ ενώ στο δεύτερο είχε κερδίσει με 8-3 τη Γιαντράν στο Σπλιτ.

Στον πρώτο αγώνα με τη Μλάντοστ στον Πειραιά ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει με 13-8.

Ο Πάουλο Ομπράντοβιτς μιλώντας στο olympiacossfp.gr είπε: «Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς και με μεγάλη πίεση το προηγούμενο παιχνίδι με τη Ζόλνοκ. Ακόμα και μετά από τη σημαντική νίκη στην έδρα μας, δεν έχουμε εξασφαλίσει κάτι και πηγαίνουμε στο Ζάγκρεμπ έχοντας προετοιμαστεί πολύ καλά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ένα κακό παιχνίδι και πρέπει να κερδίσουμε. Είμαστε όλοι έτοιμοι για αυτό».

*Το πρόγραμμα της 11ης ημέρας στον Β' όμιλο: Μλάντοστ-Ολυμπιακός, Βερόνα-Γιουγκ, Ζόλνοκ-Σπαντάου, Αννόβερο-Σπλιτ.

*Η βαθμολογία (Σε 10 αγώνες): 1. Γιουγκ 28, 2. Βερόνα 22, 3. Ολυμπιακός 18, 4. Ζόλνοκ 15, 5. Γιαντράν 9, 6. Μλάντοστ 8, 7. Σπαντάου 7, 8. Αννόβερο 6.

 

Τελευταία Νέα