Τζόνσον: «Καταπληκτικά στην πρώτη μου χρονιά στην Ελλάδα να κατακτώ τρόπαιο»

Gazzetta team
Τζόνσον: «Καταπληκτικά στην πρώτη μου χρονιά στην Ελλάδα να κατακτώ τρόπαιο»

bet365

Διαβάστε τις δηλώσεις της MVP του Final-4 Άσλεϊ Τζόνσον.

Η Βουλιαγμένη το καλοκαίρι του 2018 έκανε την κίνηση-ματ με την απόκτηση της Άσλεϊ Τζόνσον.

Η Αμερικανίδα τερματοφύλακας που έχει χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο έφτασε στην Ελλάδα για να παίξει για τον ΝΟΒ και στην πρώτη της διοργάνωση τον οδήγησε στην κούπα!

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Με τις εξαιρετικές αποκρούσεις κράτησε χαμηλά τον Ολυμπιακό και στέφτηκε Κυπελλούχος Ελλάδος και παράλληλα MVP και καλύτερη τερματοφύλακας της διοργάνωσης της Χίου.

"Είναι καταπληκτικά στην πρώτη μου χρονιά στην Ελλάδα να κατακτώ τρόπαιο. Παίξαμε όπως θέλαμε και όπως έπρεπε στον τελικό και τα καταφέραμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός, και είμαστε πολύ χαρούμενες. Τώρα κοιτάμε το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός θα επανέλθει δριμύτερος, αλλά εμείς θα είμαστε έτοιμες στις επόμενες κόντρες μας για να διεκδικήσουμε και αυτόν τον τίτλο", δήλωσε η σπουδαία Αμερικανίδα.

Η "αρχιτέκτονας" της επιτυχίας, Αλεξία Καμμένου, μετά από Τσάμπιονς Λιγκ, Σούπερ Καπ Ευρώπης, Πρωτάθλημα Ελλάδος κατακτά και το Κύπελλο και δήλωσε: "Η απόδοση μας και στην άμυνα και στην επίθεση ήταν υψηλή. Παίξαμε συγκεντρωμένα και κερδίσαμε δίκαια. Ξέραμε ότι εάν ο Ολυμπιακός περάσει μπροστά στο σκορ ανεβάζει την ψυχολογία του και μετά είναι δύσκολο για τον αντίπαλο. Εμείς δεν επιτρέψαμε να γίνει κάτι τέτοιο. Συγχαρητήρια στα κορίτσια».

Από την πλευρά της, η Έλενα Ξενάκη, τόνισε: «Από την αρχή ήμασταν προσηλωμένες στο στόχο μας και τα καταφέραμε. Σε συνδυασμό με την άμυνα μας στον παίκτη λιγότερο όπου πήγαμε καλά, αλλά και την απόδοση της Τζόνσον στην εστία μας, φτάσαμε σ’ αυτό που όλα τα κορίτσια θέλαμε τόσο πολύ. Το Κύπελλο».

 

Τελευταία Νέα