«Υπόκλιση» του Τσεχ στον Ολυμπιακό

«Υπόκλιση» του Τσεχ στον Ολυμπιακό

«Υπόκλιση» του Τσεχ στον Ολυμπιακό

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ζόλνοκ, Σάντορ Τσεχ, ζήτησε δυο μαγιό για τα παιδιά του τα οποία αγάπησαν τον Ολυμπιακό λόγω του κόσμου του το 2016 στη Βουδαπέστη. 

Το απόγευμα της 3ης Ιουνίου 2016 στη Βουδαπέστη ο Ολυμπιακός κερδίζει με 8-7 τη Ζόλνοκ στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών και εξασφαλίζει μια θέση στον τελικό, μετά από 14 χρόνια. 

Η πρόκριση κρίθηκε στο... μηδέν μ' ένα τρομερό γκολ του Άγγελου Βλαχόπουλου και τόσο οι Ούγγροι όσο και οι Έλληνες που ήταν στις εξέδρες θα το θυμούνται για πάντα. Παρά το ... σοκ η Ζόλνοκ την επόμενη χρονιά έφτασε στον τελικό και κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ. 

Προπονητής της ουγγρικής ομάδας και το 2016 και το 2017 ήταν ο Σάντορ Τσεχ. Ο Ούγγρος δεν είναι πλέον στο τιμόνι της Ζόλνοκ αλλά βρέθηκε στην πισίνα στο πρόσφατο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την παλιά του ομάδα για να το δει αλλά και για να φέρει εις πέρας μια... αποστολή. 

Ο σπουδαίος Μαγυάρος τεχνικός είχε... εντολή από τα παιδιά του, που ασχολούνται με το πόλο,  να πάρει από τον Ολυμπιακό δυο μαγιό της ομάδας! Τα παιδιά του ήταν σ' εκείνο τον φοβερό ημιτελικό του 2016 και είχαν ...τρελαθεί με τον κόσμο του Ολυμπιακού! Έτσι αγάπησαν την ομάδα του Πειραιά και δυο χρόνια μετά ζήτησαν από τον μπαμπά τους δυο μαγιό των «ερυθρόλευκων». 

Ο Τσεχ ζήτησε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού τα μαγιό και το όνειρο των παιδιών του έγινε πραγματικότητα. 

 

Best of internet