Φουντούλης στο gTV: «Τόκιο, ερχόμαστε»

Αντώνης Πατσούρας
Φουντούλης στο gTV: «Τόκιο, ερχόμαστε»

bet365

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης Γιάννης Φουντούλης μιλάει στο gTV και μας «ταξιδεύει» σε Κορέα και Ιαπωνία.

Πειραιάς, Γκουανγκζού, Τόκιο. Ελλάδα, Νότια Κορέα και Ιαπωνία. Τι συνδέει την Ελλάδα με τη Νότιο Κορέα και την Ιαπωνία; Μα η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Ανδρών της Ελλάδος. Αυτή είναι η πορεία που θα διαγράψει στον παγκόσμιο... χάρτη η ομάδα για να φτάσει στην καταξίωση.

Στον Πειραιά είναι η βάση της, στο Γκουανγκζού θα διεξαχθεί το Πάγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2019 και στο Τόκιο οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2020. Η εθνική μας ομάδας εισέρχεται σε μια... καυτή διετία στην οποία όπως δηλώνει στο gTV ο αρχηγός της Γιάννης Φουντούλης, τα θέλει όλα!

Έχοντας ως βάση το περίσσιο ταλέντο τους αλλά και την υποστήριξη του Noxzema, επίσημου χορηγού της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, οι πολίστες ετοιμάζονται να δείξουν γι' άλλη μια φορά πως είναι άνδρες έτοιμοι για όλα. Το 2015 κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Καζάν και τους άνοιξε η όρεξη. «Μας πάνε τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα», σημειώνει ο Γιάννης Φουντούλης που θέλει μετάλλιο στην Κορέα για να φτάσει έως το Τόκιο: «Μεγάλος στόχος είναι το Τόκιο και οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Αυτό είναι το όνειρο κάθε αθλητή».

 

Τελευταία Νέα