Πλευρίτου: «Θέλουμε πολλή δουλειά»

Πλευρίτου: «Θέλουμε πολλή δουλειά»

Πλευρίτου: «Θέλουμε πολλή δουλειά»

Για την πορεία της εθνικής πόλο Γυναικών μίλησε η Ελευθερία Πλευρίτου. 

Στα καλά αλλά και στα άσχημα του παιχνίδιου με τη Ρωσία για το Euro Cup στάθηκε στις δηλώσεις της η διεθνής πολίστρια Ελευθερία Πλευρίτου. 

Η μονομαχία του Άρη με τον Παναθηναϊκό LIVE στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις

Η περιφερειακός του Ολυμπιακού μετά από την ήττα (11-10) από τις Ρωσίδες στην Πάτρα είπε: «Ο κόσμος εδώ στην Πάτρα μας υποστήριξε πολύ θερμά, για άλλη μια φορά (και τον ευχαριστούμε), κάτι που στην Αθήνα δεν γίνεται συχνά. Όσον αφορά στο παιχνίδι, σίγουρα στην άμυνα δεν πήγαμε τόσο καλά, όσο θα θέλαμε. Κάποια λάθη που έγιναν, διορθώνονται πολύ εύκολα. Θα δούμε το βίντεο και θα τα διορθώσουμε. Από κει και πέρα, επιθετικά τα πήγαμε πολύ καλά, κάναμε πολύ καλούς συνδυασμούς (πασών, παικτριών και στον χρόνο) και είχαμε αποτελεσματικότητα. Κρατήσαμε την κόντρα της Ρωσίας που είναι το δυνατό της σημείο και τους το αποτρέψαμε, εκτός από ένα μικρό διάστημα στο ξεκίνημα». 

Σχετικά με την συνέχεια και τον μεγάλο στόχο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος σημείωσε: «Χρειαζόμαστε φυσικά πολλή δουλειά και χρόνο και βλέπουμε πλέον το επόμενο παιχνίδι με την Ισπανία. Θέλουμε να πάμε καλά και στο Europa Cup, που αποτελεί κριτήριο πρόκρισης για το World League, αλλά παράλληλα δίνουμε και δυνατά παιχνίδια με μεγάλες ομάδες, τη Ρωσία και την Ισπανία, που μας βοηθούν στην προετοιμασία μας για τους μεγάλους στόχους του καλοκαιριού και ιδιαίτερα το Παγκόσμιο πρωτάθλημα».

Best of internet