Η Πάτρα υποδέχεται το Europa Cup

Gazzetta team
Η Πάτρα υποδέχεται το Europa Cup

bet365

Το Σάββατο θα φιλοξενηθεί στο "Α. Πεπανός" ο αγώνας Ελλάδος-Ρωσίας σε επίπεδο Γυναικών.

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την διεξαγωγή του αγώνα της Ελλάδος με την Ρωσία για την 3η αγωνιστική του Β' Ομίλου στο Europa Cup, που αποτελεί και διαδικασία πρόκρισης στο World League πόλο Γυναικών.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο (1/12, 19:00) στην Πάτρα και την Πέμπτη (29/11) δόθηκε συνέντευξη Τύπου στην πρωτεύουσα της Αχαϊας για να ... προλογιστεί ο σπουδαίος αγώνας.

Στο πάνελ ήταν ο πρόεδρος ΕΔ ΠΕΑΚ Νίκος Κανελλάκης, ο τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ Νίκος Βασιλείου και ο πρόεδρος της ΝΕΠ Μανώλης Τσουραμάνης και το μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ Χρήστος Μανέτας.

Ο Νίκος Βασιλείου είπε μεταξύ άλλων: « Είναι η πρώτη φορά που η Εθνική Γυναικών θα έρθει στην Πάτρα. Πρόκειται για δυο ομάδες που θα μπορούσαν να παίξουν σε έναν τελικό Ευρωπαϊκού ή Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Το επίπεδο των δυο αντιπάλων ειδικά την τελευταία 4ετία που έχουν συναντηθεί πολλές φορές μεταξύ τους είναι πολύ υψηλό. Καλούμε τους πατρινούς να φέρουν τα παιδιά τους στο κολυμβητήριο για να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα. Αναμένουμε περίπου 3.000 κόσμο στο «Α. Πεπανός», ενώ ο Μανώλης Τσουραμάνης συμπλήρωσε: «Αυτή θα είναι η πρώτη παρουσία της Εθνικής Γυναικών στην Πάτρα και αυτό είναι ένα ιστορικό γεγονός. Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη, καθώς η Εθνική μας χρειάζεται την στήριξη όλων μας. Εμείς σαν ΝΕΠ έχουμε στόχο ειδικά την ανάπτυξη του γυναικείου πόλο».

 

Τελευταία Νέα