Αρνούνται και καταδικάζουν τον βανδαλισμό του κολυμβητηρίου της Χίου οι οργανωμένοι του ΠΑΟ

Αρνούνται και καταδικάζουν τον βανδαλισμό του κολυμβητηρίου της Χίου οι οργανωμένοι του ΠΑΟ

Αρνούνται και καταδικάζουν τον βανδαλισμό του κολυμβητηρίου της Χίου οι οργανωμένοι του ΠΑΟ

Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού αρνούνται την συμμετοχή τους στον βανδαλισμό του κολυμβητηρίου της Χίου και δηλώνουν έτοιμοι να αποκαταστήσουν τις ζημιές. 

Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού στη Χίο αρνούνται κάθε συμμετοχή τους στον βανδαλισμού του κολυμβητηρίου της Χίου ενώ παράλληλα καταδικάζουν την ενέργεια και δηλώνουν πρόθυμοι ν' αποκαταστήσουν τις ζημιές. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Νοιώθουμε την υποχρέωση σαν σύνδεσμος φιλάθλων ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ στη Χίο να διαχωρίσουμε τη θέση μας και να καταδικάσουμε απερίφραστα το συμβάν με τον βανδαλισμό του Ιωνικού κολυμβητηρίου Χίου.

Έχουμε αποδείξει στην 22αχρονη πορεία λειτουργίας του συνδέσμου ότι μόνο αλήτες όπως μας παρουσιάζουν σήμερα όλα τα τοπικά σάιτ (που μυρίστηκαν αίμα) δεν είμαστε. Αντιθέτως έχουμε αποδείξει πολλάκις το κοινωνικό μας πρόσωπο με διάφορες κοινωνικές δράσεις (όπως συλλογή τροφίμων και ρούχων για τους συνανθρώπους μας, οικονομικές βοήθειες σε συνανθρώπους μας που την είχαν ανάγκη και κανείς δεν την προσέφερε και πολλά άλλα που δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούμε). 

Το θεωρούμε ένα ατυχές συμβάν,μία μεμονωμένη περίπτωση που σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με τον σύνδεσμο μας και με τους υγιείς φιλάθλους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ μας στο νησί. Από την πρώτη στιγμή που πληροφορηθήκαμε το γεγονός έχουμε έρθει σε επαφή τόσο με τη διοίκηση του Κολυμβητηρίου όσο και με το Νομικό Πρόσωπο και τον Δήμαρχο Χίου τονίζοντας τους ότι ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ έχουμε με το συγκεκριμένο συμβάν και επισημαίνοντας σε κάθε πλευρά ότι παρ΄όλα αυτά είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ της επαναφοράς των ζημιών που προκλήθηκαν. 

Μάλιστα την ώρα που γράφεται αυτή η ανακοίνωση το θέμα ήδη διευθετείται και αποκαθιστούνται όλες οι ζημιές. Καταδικάζουμε και πάλι το ατυχές αυτό συμβάν και διαχωρίζουμε πλήρως τη θέση μας».

Best of internet