Η... εξορία για το πόλο του Ολυμπιακού και η ανάγκη για δικό του κολυμβητήριο!

Δημήτρης Τομαράς
Η... εξορία για το πόλο του Ολυμπιακού και η ανάγκη για δικό του κολυμβητήριο!

bet365

Το πρόβλημα με το Παπαστράτειο παραμένει μεγάλο και υπαρκτό και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με τις επιτυχίες και τις διακρίσεις του έχει αποδείξει πως δικαιούται ένα δικό του κολυμβητήριο και όχι άλλα τέτοιου είδους προβλήματα. Η δέσμευση να ανοίξει 30 Νοεμβρίου το Παπαστράτειο.
Είναι ένα ζήτημα που μπορεί να μην είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας αλλά όταν μιλάμε για Ολυμπιακό απασχολεί πολύ κόσμο. Την ώρα που ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού - που για άλλη μία χρονιά είναι πολλές σε Ελλάδα και Ευρώπη - το Παπαστράτειο παραμένει κλειστό. Η τελευταία ενημέρωση αναφέρει πως το κολυμβητήριο θα είναι έτοιμο να ανοίξει στις 30 Νοεμβρίου. Ακόμα και αυτό όμως ως γεγονός από μόνο του είναι πρόβλημα. Στην παρούσα φάση πάντως δεν είναι τόσο βέβαιο πως θα υλοποιηθεί η συγκεκριμένη δέσμευση. Προφανώς όλο αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να χρησιμοποιεί άλλες εγκαταστάσεις.
Ο Ολυμπιακός με τις παρούσες συνθήκες δείχνει πως χρειάζεται ένα ιδιόκτητο κολυμβητήριο. Έναν καθαρά δικό του χώρο και να μην επηρεάζεται έτσι από τέτοιες καταστάσεις. Η Δημοτική Αρχή του Πειραιά έχει κάνει ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση και έχει τονίσει τις προσπάθειες που υπάρχουν επ' αυτού, ωστόσο ένα πρόβλημα είναι πως στην Πειραιά δεν βρίσκεται εύκολα έκταση για να φτιαχτεί ένα τέτοιο κολυμβητήριο. Προφανώς και το κλειστό Παπαστράτειο προκαλεί πρόβλημα και σε άλλες ομάδες που το χρησιμοποιούν. Ωστόσο είναι ένα θέμα που πρέπει να δει σοβαρά και η ίδια Πολιτεία και να επιδιώξει να δώσει λύση. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με τους τόσους τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη στο πόλο θα πρέπει να έχει ένα δικό του κολυμβητήριο για να μην βρεθεί ξανά αντιμέτωπος στο μέλλον με τέτοια θέματα.
 

Τελευταία Νέα