Βλάχος: «Άξιζαν αυτά τα παιδιά να γράψουν ιστορία»

Gazzetta team
Βλάχος: «Άξιζαν αυτά τα παιδιά να γράψουν ιστορία»

bet365

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε μετά την κατάκτηση του Champions League από τον Ολυμπιακό και ανέφερε πως οι παίκτες άξιζαν απόλυτα αυτόν το θρίαμβο.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί της Προ Ρέκο και την κατάκτηση του Champions League

«Παραμυθένιο τέλος σε μια φανταστική χρονιά. Αξίζαμε την κούπα. Άξιζαν αυτά τα παιδιά να γράψουν ιστορία. Είχαμε μεγάλο το κίνητρο απέναντι σε μια τεράστια αντίπαλο όπως η Προ Ρέκο. Δεν υπάρχουν μυστικά. Δεν παίρνεις κάθε μέρα Ευρωπαϊκό τίτλο. Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. Κάθε μέρα το κίνητρο για εμάς ήταν μεγαλύτερο. Πρώτος στόχος ήταν ο τελικός. Η σεζόν είναι βγαλμένη από παραμύθι. Ήταν σχεδόν αδύνατο για τους γνώστες του αθλήματος να κερδίσουμε το φαβορί. Είχαμε την ποιότητα και τις ομαδικές ενέργειες. Ελέγξαμε το ρυθμό. Ευχαριστώ τον κόσμο και τους παίκτες μου. Είναι τα παιδιά μου. Η οικογένειά μου. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη και φυσικά τον κ. Μαρινάκη. Μαζί να σηκώσουμε την κούπα ψηλά»

Roland Garros με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+). * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr μετά την κατάκτηση του LEN Champions League

«Είναι μεγάλη μέρα σήμερα. Είναι ιστορική μέρα για τον Ολυμπιακό και τον ελληνικό αθλητισμό. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Αυτή η ομάδα άξιζε να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης. Προσπαθούμε χρόνια, ιδιαίτερα τα τελευταία τρία χρόνια φτάσαμε πολύ κοντά. Συνεχίσαμε, μάθαμε από τα λάθη μας, μάθαμε από τις ήττες και κάναμε την μεγαλύτερη νίκη εδώ, στην πιο δύσκολη έδρα, με τον πιο δύσκολο αντίπαλο. Αυτό μας δίνει μεγαλύτερη δόξα αλλά πιστεύω ότι όλοι όσοι ασχοληθήκαν με την ομάδα και τα παιδιά γράψανε με χρυσά γράμματα τα ονόματα τους στην ιστορία του Ολυμπιακού και του ελληνικού αθλητισμού. Αυτό το κύπελλο πρέπει να το πάρει από το ένα χέρι ο κ. Μαρινάκης και από το άλλο ο Μιχάλης Κουντούρης και να το σηκώσουν ψηλά και να τους αποθεώσουν όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού. Είναι αυτοί οι οποίοι μας δώσανε τα πάντα, όλα τα εχέγγυα ώστε να ονειρευόμαστε και να πραγματοποιήσουμε το όνειρο μας σήμερα».

 

Τελευταία Νέα