Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Του στέρησαν το 4ο ευρωπαϊκό...»

Δημήτρης Τομαράς
Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Του στέρησαν το 4ο ευρωπαϊκό...»

bet365

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία στον τελικό της γυναικείας ομάδας πόλο. Διαβάστε το τι αναφέρουν οι Πειραιώτες για τον τελικό στο Ματαρό.
Η σχετική αναφορά από τον Ερασιτέχνη με τίτλο «Του στέρησαν το 4ο ευρωπαϊκό»: «Εκπληκτικό, μοναδικό, ανεπανάληπτο και πέρα για πέρα Ολυμπιακό! Στην ιστορία του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου της Ευρώπης και όχι μόνο, προστέθηκε μια ακόμα ιστορική σελίδα. Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού μπορεί να ηττήθηκε στον τελικό του Len Trophy με 13-11 από την Ουγγρική Ντουναϊσβάρος, ωστόσο αυτό που συμβαίνει μέσα σε μια εβδομάδα δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά του Ελληνικού αθλητισμού.
Τρεις μόλις μέρες μετά την κατάκτηση του CEV Challenge Cup από την ομάδα βόλεϊ Γυναικών και το ασημένιο μετάλλιο της ανδρικής ομάδας βόλεϊ στον τελικό της αντίστοιχης διοργάνωσης, ένα ακόμα «ερυθρόλευκο» τμήμα αγωνίστηκε σε ευρωπαϊκό τελικό. Και το τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στο πόλο γυναικών θα είχε έρθει αν τα σφυρίγματα των διαιτητών του τελικού δεν ήταν ανάποδα στα τελευταία δυο λεπτά της αναμέτρησης, όπου αντί για πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού και αποβολή για την Ντουναϊσβάρος, δόθηκε επιθετικό φάουλ στην Αλεξάνδρα Ασημάκη, ενώ και στην προσπάθεια της Έγκες, η φάση είναι αμφιλεγόμενη, με το γκολ τελικά να μην μετράει».
 

Τελευταία Νέα