Βλάχος: «Από τον τελικό δεν θα φύγουμε με άδεια χέρια!»

Βλάχος: «Από τον τελικό δεν θα φύγουμε με άδεια χέρια!»

bet365

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των αθλητών του δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θόδωρος Βλάχος, ο οποίος τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί στον αυριανό τελικό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε: «Ακόμα μία πρόκριση για τον Ολυμπιακό σε τελικό φάιναλ φορ. Ήμουν σίγουρος ότι αυτό ρυθμό θα είχε το παιχνίδι, θα ήταν σκληρό με λίγα γκολ και πολύ σκληρές άμυνες και θα κρίνονταν στον παίκτη παραπάνω όπως και έγινε. Ο Ολυμπιακός δεν δέχτηκε κανένα γκολ στον παίκτη λιγότερο στις 8 προσπάθειες που είχε η Βουλιαγμένη, αντίθετα στον παίκτη παραπανω τα ποσοστά ήταν μεγαλύτερα του 50%, 5/8.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους του παίκτες, οι οποίοι μπήκαν με θέληση και πάθος ώστε να μην επιτρέψουν στον αντίπαλο να επιβάλει το ρυθμό του. Στον τελικό παραμένουμε το μεγάλο φαβορί και νομίζω πως εδώ που φτάσαμε δεν θα φύγουμε με άδεια χέρια»

Από την πλευρά του ο προπονητής της Βουλιαγμένης, Κώστας Λούδης επεσήμανε: «Το παιχνίδι κρίθηκε στον παίκτη παραπάνω. Ωστόσο, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Κάναμε ίσως μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μας φέτος, παίζοντας με πάθος, ψυχή και ένταση.


Παρότι στερούμαστε σε ποιότητα, είχαμε ρυθμό και ήμασταν πολύ καλοί με εξαίρεση το τελευταίο οκτάλεπτο. Για κάποια από τα παιδιά μας ήταν η πρώτη φορά σε τελικό»

Αναφορικά με επικείμενη συνάντηση της Βουλιαγμένης με τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ, ο Κώστας Λούδης τόνισε: «Θα δούμε τα λάθη μας και θα τα δουλέψουμε ειδικά στον παίκτη παραπάνω, ενόψει μία επικείμενης νεάς αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα.

 

Τελευταία Νέα