Ουίπεστ - Νο Βουλιαγμένης 12-8

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ουίπεστ - Νο Βουλιαγμένης 12-8

bet365

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης με κόντρα διαιτησία γνώρισε την ήττα με 12-8 στον όμιλο της δεύτερης προκριματικής φάσης της Euro League των γυναικών, από τη διοργανώτρια του ομίλου Ούιπεστ.

Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου προηγήθηκαν με 1-0 με γκολ της Έλενας Ξενάκη, όμως οι διαιτητές φρόντισαν να την αφοπλίσουν άμεσα την Ελληνίδα διεθνή φουνταριστή φορτώνοντας την με δυο ποινές σε διάστημα μικρότερο του ενός λεπτού. Έτσι, η οικοδέσποινα Ουίπεστ προηγήθηκε με 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο.

Οι Ουγγαρέζες με γκολ της Στέφενς ξέφυγαν με 4-1, όμως η Βουλιαγμένη αντέδρασε με τις Χυδηριώτη και Ξενάκη μειώνοντας στο γκολ. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Ουίπεστ να προηγείται 5-3 με το γκολ της Κέστελι.

Στο δεύτερο μέρος με δύο γρήγορα γκολ η Ουίπεστ πήρε κεφάλι με 7-3, με την Κούλχαας να σκοράρει δις κάνοντας το 7-5 και η Βασιλική Διαμαντοπούλου του 8-6. Η ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου βρήκε την Ουίπεστ να προηγείται με 9-6.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, η Πάρκες αύξησε το δείκτη του σκορ στο 10-6, όμως Χυδηριώτη και Πάτρα μείωσαν σε 10-8. Με την Σαμπάι να «καθαρίζει» ουσιαστικά το ματς και την Στέφενς να σφραγίζει τον τελικό 12-8.

Η Βουλιαγμένη αναζητά δύο νίκες κόντρα σε Βαζούτας και Κίνεφ Κίρισι, προκειμένου να μείνει ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης.


Ούιπεστ – ΝΟ Βουλιαγμένης 12-8

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-2, 4-3, 3-2

Ούιπεστ (Ατς Μπεταλάν): Πάρκες 2, Κέστελι 3, Σέβενιχ 2, Στέφενς 4, Σαμπάι 1,

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Χυδηριώτη 2, Ξενάκη 2, Πάτρα 1, Κούλχαας 2, Διαμαντοπούλου 1.

 

Τελευταία Νέα