Oλυμπιακός και Βουλιαγμένη στο κυνήγι του ευρωπαϊκού ονείρου

Gazzetta team
Oλυμπιακός και Βουλιαγμένη στο κυνήγι του ευρωπαϊκού ονείρου

bet365

Ανοίγει η αυλαία της δεύτερης φάσης της Euroleague γυναικών με τον Ολυμπιακό και την Βουλιαγμένη να ρίχνονται στη μάχη για μία πορεία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον όμιλο στον Πειραιά με αντιπάλους την πρωταθλήτρια Ιταλίας Πάντοβα, την Μεσίνα, στην οποία αγωνίζεται η Ελληνίδα διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες, Ελένη Σωτηρέλη, και η Ουραλότσκα Ζλάτουστ.

Στόχος για τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη είναι η κατάκτηση της πρώτη θέσης, η οποία διασφαλίζει πιο ευνοϊκή κλήρωση στα προημιτελικά.

Ο ΝΟΒ έχει δύσκολο έργο απέναντι στις κατόχους των δύο ευρωπαϊκών τροπαίων, της Euroleague και του LEN Trophy, Κίνεφ Κίρισι και Ούιπεστ, αντίστοιχα, ενώ τρίτη αντίπαλος για την ομάδα της Αλεξίας Καμμένου είναι η επίσης ουγγρική Βαζούτας. Με δεδομένο ότι ο όμιλος διεξάγεται στη Βουδαπέστη ο βαθμός δυσκολίας του έργου της Βουλιαγμένης αυξάνεται. Η νεανική ομάδα που έχει χτίσει η προπονήτρια της Βουλιαγμένης, ούτε πτοείται ούτε ψάχνει άλλοθι στη δύσκολη κλήρωση και στόχος είναι να κοιτάξουν όλες τις αντιπάλους στα μάτια. Προφανώς αν τελικά καταφέρει να πάρει το «εισιτήριο» θα πρόκειται για μεγάλη επιτυχία και επιστροφή σε Final-4 έπειτα από δύο χρόνια.

Αναλυτικά τα προγράμματα των ομίλων των δύο ελληνικών ομάδων:

Όμιλος Πειραιά

Παρασκευή 19/1

18:30 Ολυμπιακός – Πάντοβα

20:15 Ουραλότσκα – Μεσίνα

Σάββατο 20/1

18:45 Ολυμπιακός – Ουραλότσκα

20:30 Μεσίνα – Πάντοβα

Κυριακή 21/1

10:45 Ολυμπιακός – Μεσίνα

12:30 Πάντοβα – Ουραλότσκα

Όμιλος Βουδαπέστης (ώρες Ελλάδας)

Παρασκευή 19/1

19:00 Ούιπεστ – ΝΟ Βουλιαγμένης

20:45 Κίνεφ Κίρισι – Βαζούτας

Σάββατο 20/1

19:15 Ούιπεστ – Κίνεφ Κίρισι

20:45 ΝΟ Βουλιαγμένης – Βαζούτας

Κυριακή 21/1

12:00 ΝΟ Βουλιαγμένης – Κίνεφ Κίρισι

13:45 Ούιπεστ – Βαζούτας

 

Τελευταία Νέα