Καμμένου: «Περιμένω τον Ολυμπιακό βελτιωμένο»

Gazzetta team
Καμμένου: «Περιμένω τον Ολυμπιακό βελτιωμένο»

bet365

Χάρης Παυλίδης και Αλεξία Καμμένου σχολίασαν το ματς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη, με αμφότερους τους δύο τεχνικούς να δηλώνουν ικανοποιημένη από την προσπάθεια των κοριτσιών τους.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης τα εξής στο οsfp.gr: «Ήταν ένα παιχνίδι που κερδίσαμε και σχεδόν σφραγίσαμε το πλεονέκτημα έδρας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Τώρα θα μπορούμε να δουλέψουμε για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έρχονται σε εννιά μέρες.

Αυτό είπαμε και με τα κορίτσια, ότι σήμερα θα πρέπει να "καθαρίσουμε" το πλεονέκτημα ώστε να μπορούμε να δουλέψουμε για την Ευρώπη. Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση που έδειξαν τα κορίτσια. Εδώ και καιρό κοιτάμε την Ευρώπη και τώρα θα εστιάσουμε μόνο εκεί. Η Μόνικα Έγκενς χρειάζεται χρόνο και παιχνίδια να βρει το ρυθμό της. Είναι παίκτρια αξίας, το γνωρίζουμε και χρειάζεται πίστωση χρόνου».

Η Ελευθερία Πλευρίτου επεσήμανε: «Τα τελευταία χρόνια τα παιχνίδια με τη Βουλιαγμένη είναι ντέρμπι. Αυτό το παιχνίδι της τρίτης φάσης ήταν στόχος μας για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας και τώρα συγκεντρωνόμαστε στα παιχνίδια της Ευρώπης. Εδώ και καιρό ετοιμαζόμαστε σε εντατικούς ρυθμούς για τα παιχνίδια του ομίλου που θα γίνουν στο Παπαστράτειο».

Η Αλεξία Καμμένου τόνισε από την πλευρά της στο gazzetta.gr: «Είχαμε καλό ρυθμό, όμως κάποια προσωπικά λάθη μας στέρησαν τη νίκη. Δεν πειράζει, σημασία έχει να τα διορθώσουμε ενόψει των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων.

Θεωρώ ότι είχαμε καλύτερο ρυθμό από τον Ολυμπιακό, η άμυνα μας ήταν βελτιωμένη, στην επίθεση κολλήσαμε, όμως κατάφεραν να διορθωθούν απέναντι σε μία σύνθετη άμυνα.

Ο Ολυμπιακός είναι μία έμπειρη ομάδα, που δεν συγχωρεί λάθη, επομένως σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένη. Αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε φορμαριστεί γι αυτό το παιχνίδι, η ομάδα είναι κουρασμένη, γιατί έχουμε διπλές προπονήσεις και δουλεύουμε πολύ φυσική κατάσταση, ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων, γιατί έχουμε δύσκολο όμιλο.

Περιμένω τον Ολυμπιακό βελτιωμένο, η Έγκενς είναι πολύ δυνατή παίκτρια και θα τους βοηθήσει, αλλά χρειάζεται προφανώς χρόνο».

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα