Eθνικός - ΝΟ Χίου 8-5

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Eθνικός - ΝΟ Χίου 8-5

bet365

Ο Εθνικός αναδείχθηκε νικητής με 8-5 επί του ΝΟ Χίου, στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Ανδρών στο κολυμβητήριο του Πειραιά και πλέον οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες βρέθηκαν να προηγούνται με 2-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν, πηγαίνοντας στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με προβάδισμα 2-3.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Εθνικός ήταν καταιγιστικός και ουσιαστικά καθάρισε το ματς, πετυχαίνοντας 4 γκολ, με τον ΝΟ Χίου να απαντά μόλις με ένα.

Στην τελευταία περίοδο, ο Εθνικός κατέβασε «ταχύτητα» με το παιχνίδι να ισορροπεί, ωστόσο ο ΝΟ Χίου δεν καταφέρνει να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ.

Κορυφαίος επιθετικά ήταν ο Καρούντζος, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ.

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ 8-5

Οκτάλεπτα: 2-1,0-2, 4-1,2-1.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης 1, Θαλασσινός, Κόχειλας Ν. 1, Χονδροκούκης, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας 1, Καρούντζος 3, Φώσκολος 1, Μπεριστιάνος 1, Ξυλούρης, Σκληρός, Μανθογιάννης, Πρωτοψάλτης, Μπραϊμης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης 2, Ρουστάμοφ 2, Τεσάνοβιτς, Καλαργυρός, Καρακάσης, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος, Παπούκας, Καλογεράκος, Πέττας, Αϊβαλιώτης,Καζάζης 1.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ανδρεάκος

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα